[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
佢講埋出口先好笑
兄妹真係好睇過隔離好多
雖然節奏都係慢 但係每集都冇飛過
有溫馨 有笑點 有心動
最主要都係cast嘅嘉賓 個個都識搞笑 又會接梗
同埋少爺真係好撚好笑 又靚仔又自帶笑點
好少見咁自戀嘅人咁討喜 佢真係快樂地活喺自己世界
不過依班女佢應該冇個特別鍾意
鍾意在亨
希望呢度有女仔啱佢
想睇佢沉船

而家個勢完全睇唔出在亨同初雅有機
如果係真 後面會好精彩
少爺上節目純粹係想陪個妹
好似話青春期果陣疏遠過個妹
宜家想彌補返
如果唔係外型上代入咗佢exs 佢應該衝咗智媛
燒肉嗰度 男5係咁求救幾好笑
今日令少爺心動嘅對象
燒肉
前期好受歡迎,後期零票男
咪即係exactly換乘2 168個走向

心動對象由蒜烤魷魚改爲燒肉
睇嚟脆骨少爺嘅戀綜係喺另一次元
佢望住燒肉個樣exact7ly係佢個妹望住正燮個樣
眼定定
好鍾意少爺又靚仔又搞笑又錫阿妹
無幫佢改錯名
感覺上之後佢會發癲
雖然少爺最愛都係
烤肉

但係我都係想少爺同珠妍一齊
一個烤肉一個食肉幾好啊
同埋珠妍啲間接表白好令人心動 就算以為自己係多餘嗰個都仲咁勇表達自己真係好想佢成功
佢之前係studio短髮型好多,
而家短髮似民工
反而原本長髮真係好睇D, 有種架仔feel, 亦夾佢氣質
阿媽又將龍哥同自己個女湊一對, 之前約會已令女仔好心累, 希望今次阿媽比卡片唔駛再出去約會
長髮岩好多 有種浪子同藝術氣質
今集龍哥、初雅對SMS睇法我好認同, 咁小機會send sms, 而且sms係好重要, 更加要抓緊機會send比心動嘅人, 唔可以浪費,
呢句statement幾突破盲腸, 因為由換乘開始, 參加者同觀眾都慣左dating當日send返sms比dating對象, 雖然都有人唔send, 但個解釋就好簡單(都係唔鍾意對方之類), 唔似今集咁有呢個咁完美嘅statement
相對於約會, 我更想睇多D宰享同其他男仔互動
係, 我地有上帝視覺就覺得宰享2次元,
但如果係其他參加者角度, 宰享種種行為好有風度同教家, 又識得炒熱氣氛, 同佢做朋友應該好開心
佢讀書咁叻, 只要肯努力就成功(之前present拎第一名),
再加上可能之前追女仔都係用同一策略而又成功 (其實真係好難失敗),
今次遇上初雅, 佢自問樣樣都做到完美, 但對方唔回應, 佢唔明又真係可理解
上集係猶魚
媽媽應該只係負責遞卡片同食花生
呢個真,不過喺節目個個都係咁好就難免要學吓接受吓失敗,希望佢唔好再夾硬追初雅
好撚好睇

唔想佢最後冇人揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞