[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
直覺話我知會夾硬嚟兩三集
覺得佢試多日都收唔到初雅msg應該會停
佢係聰明人 希望識得及時止損
感覺正燮真係鍾意初雅多啲…
可惜開頭嘅Timing錯咗了
同世承約會強烈對比
佢就係鍾意姐姐
真係勁明顯
希望佢家姐點醒佢
正燮同初雅一開頭第一下都係睇中大家先
真係可惜
雖然我覺得龍哥同初雅真係好襯
但心入面又有少少想正燮同初雅有進一步嘅發展
希望佢嘅自尊心可以stop佢 唔好搞到自己咁柒
太勁而有自信原來都可以係個障礙
佢咁嘅package的確可以有自信嘅
只係唔好彩遇到勁firm嘅龍初
好似一開頭初雅正變係最先互有好感, 只係後來陰差陽錯, 去到今集先有機會date
其實男5個樣無咁衰佢唔化咁行妝 都係正常oppa黎既,化左變油膩大叔

但唔夠另外4個黎 係真既
真係兄妹力量
第一次傳紙仔 初雅雖然諗住約正燮
但係珠妍太nice時吸引咗佢
明明珠妍同阿哥成個餅印都傳俾佢
結果龍哥一見到機會就咬實唔放
如果最後初龍cp一齊
阿妹呢次功勞報哂阿哥養育之恩
傳紙仔關珠妍nice咩事

初雅同世勝都想約正燮
以為珠妍係正燮家姐/細妹先畀紙仔佢
得潤荷係真係想約龍哥而又畀啱人
佢interview有講過 傳俾珠妍主因係珠妍性格同佢夾 佢都知外表唔似 純粹係想珠妍幫佢做cupid 唔係真係認為佢同正燮係親人
咁佢搞錯遊戲規則
定佢覺得三個女仔都同正燮唔似樣
唔出奇 佢後來有次date同龍哥坦白 其實佢都唔係好明張卡上面寫咩
邱比特張卡係寫得複雜

不過如果冇龍哥喺度
珠妍某啲角度同正燮係有少少似樣
越睇越鍾意少爺 又靚仔性格又好又搞笑 但好想佢同智媛date一次啊啊啊!
暫時得龍宇初雅呢對最睇好+最討喜
估唔到正燮係唔冧世承仲要咁冧初雅
收唔到msg黑晒面都幾尷好彩初雅夠堅定
夾髮夾勁cute
抽到4人房摸面扮女仔怕醜樣好好笑
爭住燒肉搞到男五勁苦惱點送肉笑死
少爺仔愈嚟愈多記憶點好正
都係嗰句
好難得有套藝愛節目係個個都幾鍾意
同埋咁少火藥味

每個禮拜期待呢套多過換乘
都係嗰句
好難得有套戀愛節目係個個都幾鍾意
同埋咁少火藥味

每個禮拜期待呢套多過換乘
佢集集都有新笑點好好笑
單眼自拍, 打羽毛球仆街斷手指, 對住龍哥撒嬌, 食魷魚, 唱歌, 阿豬媽掛住望佢靚仔樣望到跌電話, 燒肉master阻住智媛阿哥做任務
上集佢見智媛啲對話都好好笑
冇睇過戀綜,第一次睇我覺得流程都幾無聊
全部都係食飯傾計食飯傾計
龍宇同初雅食兩次飯我都get唔到
反而係啲搞笑片段吸引我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞