[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
龍哥184
正燮應該17頭啦
連鞋174-175
不過諗一諗
依套嘢應該唔會所有drama都係正燮提供掛
咁珍珠pd要請正燮食餐好嘅
因為唔係佢提供drama
僅憑剪到超少嘅女嘉賓之間對談同少量手足情深
我就嚟悶到追唔落

快啲比佢哋自由配對下
或者強制比某啲未配對過嘅出去約會下都好
認真D, 人地係來陪個妹
我都估佢冇168, 可能介乎160-165, 允荷望落唔矮,
正燮可能唔識著衫, 成日鬆身, 再加上可能真係腳短, 好似被壓貶咁,
利呻, 即使佢養緊魚, 但我都未至於討厭佢, 真係純粹從外表comment
珠妍世承應該好細個, 冇乜戀愛經驗, 或比較少同男人相處, 又或者被家人, 特別係阿哥保護得太好,
見佢地兩個反應都算大, 可能我有上帝視覺, 覺得真係好小事, 現實中只係date左一兩次, 唔啱就閃人, 好平常, 可能佢地日日見, 所以感受大D掛
上集去旅行我覺得宰亨同允荷交流得幾好, 即使冇乜火花, 但起碼真係接到話話題,
雖然應該因為兩個都係屋企阿哥家姐, 唔排除成熟D同多D社會經驗, 所以比較識social
5個男人佢影得最好, 最上鏡, 識擺pose
其實大家都好似覺得珠妍同世承好慘
不過講真我覺得又唔使太可憐佢地

珠妍感覺係佢係因為鍾意所以想主動爭取
佢冇後悔過咁做
同時都明對方其實sd訊息比佢唔代表鍾意佢
亦冇好似正燮咁講對方不是

世承睇得出佢即使好鍾意世燮
都冇為世燮拋低自尊心
中間有講到只要feel到對方變心(?)
佢嘅感情都會冷卻

所以我估嚟緊依幾集都會睇到依2位妹妹成長
龍哥龍妹真係餅印咁
希望哲賢初雅有全身相, 兩個都咁高大, 比例又好, 唔影全身浪費晒
龍哥、允載係唔係著低腰褲, 搞到55身型, 佢地上鏡好好多, 腳長, 而且張相見到小腿都係長, 冇理由變成55身型,
允荷好靚, 鍾意佢同正變件jacket, 係唔係唔敢影全身
我唔知原來宰亨咁高, 即使冇高腰褲、阿妹著左高爭鞋, 佢都高大半個頭, 咁平時起碼高成個頭
聽講換乘3今日結局, 之前我話想睇, 而家懶得睇, 已唔care
第一集到依家 比我最大反差就係宰亨同正燮
本身以為宰亨on9格 但原來係聰明人 算男人頂端黎
正燮就本身以為暖男 但就原來係中央暖爐 海王扣晒分
真, 我覺得有情緒好正常, 被人拒絕點都會唔開心, 而且今集都醒晒, 亦有阿哥陪住, 所以真係唔覺慘
本身節目就要大家識多D人, 而且安排亦想打散D人, 我唔覺得佢係海王, 佢只係盡力執行節目方針
宰亨正變package咁好, 現實中一定大把女埋身, 一定大把同女仔相處經驗, 根本就遊刃有餘
Respect佢努力執行方針
但成日jer住人好煩膠
睇劇透啦
佢被女5寸返轉頭好搞笑, 結果佢反而對女5有feel, 如果佢係劇集男主角的話, 應該就係歡喜冤家路線
睇左新聞當睇完
嘈緊嗰陣我心諗:做乜撚嘢jer住智媛
之後睇到佢話對智媛有好感,更加心諗:做乜撚嘢
所以話佢雙重標準
或者準確講係以己度人
因為自己係海王周圍撩 就覺得個個女仔都係海后周圍撩
世承同智媛都比佢話過
世承就已經比佢gaslighting擔心如果同龍宇二人房會比正燮誤會
智媛夠強勢就擺明唔受你氣
直接反問對方咁講咩意思
今季認真麻麻,未睇過睇第2季仲好
接觸同flirting係兩回事
呷世承醋 同初雅講唔會放棄 同哲賢講最鍾意初雅 同智媛講心動
樣樣都係比signal對方
其他男仔都有接觸過唔同女仔 有邊個好似佢咁flirt?
目測 龍宇>宰亨>允載/哲賢>正燮
宰亨第二高
智媛有段interview一針見血
正燮對感情太過理科生 唔係1就係0
佢應該就係咁
一方面覺得冇收獲人哋對佢嘅心就0
另一方面都分唔到自己對其他女仔係咪真係心動
因為佢要嘅係1同0嘅答案 所以就不停周圍試探
可惜智媛同佢飲通頂都冇直接同佢講返呢個問題
Btw終於諗到允載似邊個
似當年3胞胎嘅民國

崔宇植都似
但係同民國嘅神韻似啲
果晚係出完trip 仲可以飲到第朝10點 好cls
比我應該一早訓左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞