[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
但性格幾好咁 易夾啲
戀愛兄妹PD負責換乘1, 2
因為搞呢套戀綜所以無參與換乘3

唔知係咪PD問題,我覺得好睇過換乘3
今集又係有洋蔥

不過呢集真係勁搞笑
龍哥頹tee行入房都引死班主持
允荷唔知係咪89-90咁上下出世?
細個有條92年拍既片,睇落似2-3歲左右

龍宇 初雅睇落都差唔多年紀
其他人唔知幾大
已經睇唔到
第一對兄妹超搞笑,
龍宇話要換房時, 原來宰亨係唔想 雖然我知佢心入面應該唔介意, 但呢D鬥嘴真係好真實宰亨仲要 咬牙切齒咁講sure why not
之後放payback, 兩個妹妹去阿哥間新房睇,世承 話 宰亨件衫好襯床嘅色, 變相係寸緊哥哥, 真係好生活
我睇世雅哲賢姐弟全程係度哭, payback第一餐飯時原來男仔D對白係有呢個原因, 我第一次睇時只係以為佢搬左出去住, 所以先咁問
超好笑 兩個細佬都幫手搵姐夫
姐夫獵人 仲要bgm+字幕都超搞笑,
初雅姐弟前半部份整喊人, 後半部份笑死左, 仲要兩姐弟一齊被製作組brief幾次點樣講自己嘅名
應該全員有訓練 係呢pair好搞笑邊行邊自我洗腦
btw龍哥係保齡場唔小心講咗
好彩唔止一pair姓李
我未到睇保齡球場, 不過呢邊方便D, 唔駛成日加密, 我唔介意劇透, 劇透都唔影響觀感, 因為D互動要睇片先過癮, 我覺得估邊對係兄妹已唔係重點, 而係想睇佢地互動
換乘嗰邊我睇到第一場食飯scene, 知兄妹呢邊有得睇後, 就即轉過來睇
宰亨真係好搞笑
姐夫獵人好正
呢套真係好好睇,同一般戀綜唔同,好溫馨又好好笑
佢好脆弱
睇到細路望其他人討論自己父母帶嘅飯送同世承同父母打電話嗰時嘅表情真係心都up埋如果今次觀察室係換乘嗰班坐中間嗰三個肯定都淚流滿面
Yura同Simon D應該喊到傻 真係策劃得好好
家姐細佬望住世承打電話真係喊左出嚟
暫時四人家族love line我非常滿意
龍宇同細路應該會好啱key
正燮擔心家姐 戥佢唔抵 我都好明嗰種感受
lm
Pd 都好好,事前都擔心兩姐弟會唔會唔開心,
希望會有好收視
黃VIU版都有WO
佢家姐真係深藏不露 嗰CV同職業真係嚇一跳 同隔離單身即地獄nadine有得揮 其實同龍宇都真係幾襯
呢4對親人我都唔太care邊對有機會match到,
最好睇都係親情, 細佬/細妹見到家姐/阿哥冇收到sms, 而為佢擔心, 真係好感人好溫馨,
又或者將來幫大家助攻應該都會好好睇,
希望呢個節目會得獎
呢套好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞