[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
覺得所有感動位去到宰亨度都會變戇鳩嘢
好似係蒜炒魷魚,我都好聽試
我覺得宰享只係陪妹妹上節目玩,唔係真心搵女朋友
咁夜瞓,好彩第二日係禮拜六,平日佢要返工就大鑊,一個唔駛ot 嘅big4
新女入屋前,已公佈左龍哥會同新人約,到新女入屋後,有人問佢點識龍哥(?),氣氛即尷尬,
宰享即刻話剛才所有男仔都同新女見過面,化解左尷尬,我幾鍾意呢啲坦蕩蕩
在亨好好笑好正
宰享一開波話因為似ex, 所以唔開心。點知後來又話因為似ex, 所以對新女有興趣,妹妹仲話阿哥一定鍾意新女呢type, 好似今集宰享send sms 比新女?
冇ex在現場、但拍出換乘feel
仲有哲賢今集已經200%姐夫hunter mode
完全唔諗對象
龍哥同智媛date似係普通flirting太放鬆
唔似同初雅個種對住異性會緊張心動
咁啱有男仔私約方便佢做姐夫hunter啫
下集同世勝date好似有啲火花
佢個坐姿真係太放鬆
下星期連續同兩個女仔date就可以比較下
唯一支持初龍cp
希望呢套後面都係keep住warm
唔會好似換乘咁痴晒線
支持初龍+1
世承正燮係預告剪得衰定點
雖然感覺上世承係超痴人type
妒忌心戀愛腦又咁勁
正燮人氣王又對大家都親切
會唔會最後真係夾唔到
我信個PD
支持初龍+2
不過初雅工時咁長 要係節目認識/發展都會係障礙
有啲難搞
宜加先岩岩開始又唔使咁灰
但我都想佢地夾到 睇下世承望住正夑講英文嗰樣
眼入面似有心心
個預告似係正夑逼得太緊
可能佢發現自己比起初雅都係同世承夾d?
希望無事 咁樣世承會好大負擔
世承似同哲賢夾D,
正夑世承已完, 嚟緊係睇世承同哲賢
下集輪到正燮呷醋
初雅工時長仲要收得夜
同在亨完美錯過
想知佢哋相處會唔會有火花
其實我都想睇佢哋兩個傾偈
感覺上會幾正
초아 조아呢個gag係在亨講㗎
但之後佢哋就冇咩交集了
雖然可能剪接效果, 但佢對姐夫反應仲甜過對住班女仔 笑爆
想睇佢下集同世承
仲要初雅係i人
好彩龍哥一直咁lup佢,
希望禮拜六日放假, 佢可以多D同其他仔相處,
唔係話要拆散佢同龍哥, 但我覺得大家都好好, 純粹想初雅識多D朋友
演去大考驗
好鳩
係龍哥演技好啲,其他3個都太明顯,宰享七情上面,model細弟索性唔出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞