[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
佢先係未刮嘅彩券
右邊真係佢阿哥?靚仔咁多嘅?
唔係少爺慢慢行
龍哥一見鍾情咩
其他兩個唔記得
睇嚟又要睇多次
我覺得正燮仲係嬲緊收唔到msg
夜晚又傾唔到計,
所以朝早先寧願攤喺床都唔起身食早餐
講真你拍得節目,對方仲要係心儀對象,
無可能會起唔到身,
所以我覺得佢係情緒主導特登miss 早餐環節,
佢最後10:30 醒,係著緊就即刻彈起身一齊去食早餐,可能初雅都仲會覺得佢cute ,
到初雅主動話附近都有湯飯店,
正燮話已經話咗11點,
即係佢起身之後搞呢搞路都搞咗半個鐘
第4期講過佢要自己鍾意多過對方,唔會出現唔確定再睇睇
今集都再提唔會先了解去試下會唔會心動,而係先確定心動就前進
了解前嘅確定其實即係一見鍾情

在亨對住珠妍連續兩集都係唔確定
其實都代表佢冇心動
平時生活上冇心動就即刻friendzone冇後續㗎啦
但呢個係戀綜 唔心動都有強制dating,咁咪再試下
係戀綜機制令佢不得不再試再確定
但佢從來都唔係一個先了解再確定嘅人,好難話你強制佢就會變成第二個人
珠妍在亨呢條線好明顯一唔dating就會斷
哦!get錯晒添
不過暫時都唔覺得佢對邊個女仔特別有好感
睇吓佢會唔會畀珠妍啲攻勢打動啦
其實我都覺得少爺對幾個女仔都無咩興趣,只係如果要揀,咁就試下珠妍同佢了解下咁。佢個性格似係如果鐘意會好快出手進擊嗰種。但而家係無一個特別鐘意,所以次次都話了解下先
我覺得少爺對珠妍係對妹多過似對異性
冇咩心動或者反常表現
希望佢可以同其他人date下
想睇少爺同智媛試下,但初雅唔好搞佢啦少爺同鎔宇咁fd, 好似勾二嫂feel
啱啱開始睇最新嗰集
已經忍唔住想上嚟講正燮真係好自私
初雅都話唔舒服頭痛仲想繼續傾計
如果係龍哥一定係會好好照顧初雅
龍哥同初雅個體質好似差唔多
兩個飲完酒都想快啲休息瞓覺呢樣好夾
如果佢兩個同屋應該話早啲瞓第二朝嚟個date
抽到同正燮同屋真係浪費咗
https://www.instagram.com/p/C5u2NkiRSl4/?igsh=YWFxNWd2ZXFzMXR4
會唔會有幸喺節目見到呢個髮型
呢套評分仲高過 換乘
今季換乘真係搞唔掂
戀愛兄妹舒服好多
有親情有愛情,加上PD係以前換乘嘅珍珠PD
繼續剪短頭髮
係咪暗示同智媛he
題外話
睇大家個人採訪嘅衣着似乎唔係每日做一次
而係一炮過做最少3日嘅內容
好似話會規定佢哋全部採訪着同一套衫
容易剪輯
佢哋著同一件衫interview啫
你可以睇世承個眼妝睇得出分別
接近一日一interview
又好似唔係完全同一套
我睇龍宇同宰亨係中間有換過另一套
係得世承正燮由頭到尾都同一套
之前換乘都係 盡量著返同一套衫interview
初雅都有換過衫同髮型
就算有錢都冇咁多時間做
最新個集初雅interview look好正
喊都咁優雅
同埋正燮真係唔識野
初雅咁易醉都幾好笑呀
又主動約你食早餐
仲想點呀
我見到佢喊都心諗點解有人喊都咁有氣質
睇得出就佢原生家庭有家暴家教都好好
真係有好好成長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞