[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
燒肉少爺都好叻執嘢㗎
呢個髮型簡簡單單咪好囉,
節目入面嗰個短髮真係玩佢,我估佢都係搵返幫襯開嘅stylist, 點會搞成咁㗎,個stylist 好倒米
得閒切磋下
燒肉大師喺冇人見到嘅時候執屋
允宰喺有人見到嘅時候執即刻加分
佢露晒五官出嚟好睇啲
屋入面個頭唔剪仲好睇
允宰真係好老公材料,又識煮飯,做家務又快手仲做得好。 允荷隻手留返來拉琴好啦

(希望允宰唔會介意年紀
允宰個vibe幾啱同姐姐一齊
OMG
允載唱歌幾好聽
允荷姐弟首歌咪就係新西遊記PO扮聲合唱嗰首
龍哥令我尖叫
當眾送花比初雅
正燮
確定係姐控 初雅同家姐同年
呀妹助攻
但係上到台就……
我已經被po洗左腦,其他版本聽唔入耳
係wor, 明明basement唱得好好
真係勁可惜 本來有阿妹hard carry
不過點都好 隔離hype boy炒氣氛都係會攞大獎→珠妍揀走少爺→智媛繼續白果
允載唔夠時間練習
智媛好聽啲 希望佢得閒可以出cover
下集世承又同返正燮
啲組合暫時都係維持現狀
龍哥初雅
我覺得允荷 世承同智媛都唱得好好
允載比想像中驚喜好多 反而得罪嗰句宰亨唱歌其實一般般 可能本身套嘢營造佢唱得好屈機

越嚟越鍾意允在 勁有反差萌 希望允允CP好好發展

同埋喺度講唔知會唔會俾人鬧
我反而越嚟越麻麻哋初雅同龍宇依對 覺得初雅個人個性格太堀 同埋超級超級婉轉
反而我鍾意智媛 世承嗰種嘅直接,但係又唔會令人討厭嘅感覺
初雅係唯一I人?唔會咁直接表達自己感受
要慢慢觀察同怕影響人嘅性格
初龍cp兩個對感情嘅期待有落差 今集更加明顯見到
初雅會對鍾意嘅人展現另一面而且希望佢鍾意嘅人只對佢特別 反而龍宇會希望佢將呢一面帶落日常生活中 但初雅咁內斂嘅人好難咁做 而且做慣大哥習慣性照顧每一個人
只可以話理想型真係理想 一深入了解後覺得佢地其實唔係好同頻 冇想像中咁堅固
反而允荷允在幾互補 年齡都冇動搖到 好似越了解越鍾意
期待下集智媛宰亨 眼白白睇智媛係呢兩集提咗好多次宰亨 終於有d實際行動睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞