[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
正燮其實幾神奇
雖然話佢當世承係後備
但係佢同世承獨處都算正常曖昧feel
相反對住初雅就心神不定求關注嘅小動物咁
煎燶蛋都坐唔定要問食評
覺得佢對初雅嘅行動與其話係心動
更加似係爸媽照顧仔女然後嫌仔女冇反應
即係屋企人咁 冇咩flirting 粉紅嘅feel
同埋佢成日話了解了解
但係獨處咗成日除咗同初雅開玩笑之外
都唔覺得佢同初雅傾計係想了解初雅性格同諗法
覺得係佢自己嘥時間排密行程 嘥精神玩內心小劇場
雖然話約會前同哲賢interview做足功課
但係睇返其實主要都係問喜好 同相處關係/方式無關嘅問題
唔知佢之後會唔會發現 自己嘅行動根本唔係溝緊女?
都唔明點解2人房咁好機會 初雅醉到攤喺到都死頂陪咗正燮喺廳咁耐 又話想傾偈有野想問又唔問 扭扭擰擰咁 同埋第二朝佢嬲初雅冇著佢件tshirt我覺得好無謂
俾tshirt嗰到睇到我黑人問號有咩唔可以直接講
唔知佢睇返會唔會覺得自己好on9
咁好機會咁就冇咗
尤其賴床食唔到早餐嗰到
正燮性格似唔會為對方付出好多嗰類型
每件事都要計過度過有回報先肯做
但原來初雅內心諗嘅嘢 同佢以為嘅係差咁遠
兩個成日sync唔到 timing錯晒又多誤會
俾返多啲機會龍哥好過
但又驚佢返轉頭當世承係水泡
都好明顯會搵返世承
Message都Send畀世承
但似發晦氣多啲
好似喺學校追唔到女神就搵同班最就手嗰個
咁世承都沉船
智媛個姐姐vibe好正
今個星期係咪終於有多啲潤荷睇
https://youtu.be/eTYuAEVIghY?si=s3i83E2DPTDk-jqJ
笑死仲要叫佢睜大隻眼
睜大都係細
佢份人唔得大方囉
人地msg唔sd 俾佢 佢就成日想同人傾傾傾
想知自己衰咩 一定要有來有往先可以正常操作咁
lm
me too ! !勁有勇氣咁樣表達自己嘅心意!
我喺度諗緊如果有個人一直咁樣跟住對自己表達心意,又傾得唔錯,正常樣,我應該都會慢慢沉落去我支持佢哋㗎🥲雖然追咗好耐都冇人支持佢女追男隔層紗咋嘛
一齊支持!
本身我仲以為少爺對珠妍都有啲興趣添,畢竟佢第一次個message都係send俾佢
呢個節目有超過一半人冇陰更加靚仔/女,有冇髮型師幫手搞搞佢
允荷認錯做李cwa
睇韓網啲人笑男五影畫報都比姐姐(?)拖住走
冇咗自我
哲賢果然係model,影得好靚
哲賢影得勁靚
在亨好靚仔
允載畀智媛拖住行
點解連影相都要智媛拖佢笑死
第一張真係男女龍哥咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞