[黃Viu有得睇] 戀愛兄妹

984 回覆
37 Like 9 Dislike
個人想睇龍哥同賢仔是旦一pair match到做姐夫/妹夫
一個想錫細佬 一個想跟大佬玩
希望佢地4家人都會keep到聯絡,
最後係basement 3個男仔互動真係笑爆, 宰亨join左一陣都好搞笑
我估賢仔CV應該都唔差, 聽佢講英文, 明顯唔單止係讀英文幼稚園, 成長環境都好posh。不過最搞笑都係允荷賢仔父母訪問, 教人點生仔, 笑爆肚, 連班工作人員都忍唔住笑左, 個爸爸仲話播唔播得架估唔到對父母咁大反差
宰亨真係好可愛
佢亂咁sd sms 俾咗妍珠 好搞笑
另外2pair又一樣姓朴
Btw世承好撚好笑
不斷做戲附和
人造人AI嗰part真係笑到趴係度
龍宇灌籃唔係溝死女 係仔
兄妹亂倫正
幾好睇
佢家姐同世承應該係最靚,但佢家姐太靜
臨尾男1對男4嘅撒嬌真係笑死我
呀妹仲要話第一次見呀哥接唔住人哋嘅梗
愈睇愈鍾意男1嗰種癲癲哋嘅搞笑style,我bromance都可以
除左雅家姐係i, 好似全部都係e?
好似唔係,8條友都係E
有睇換乘3 同埋 戀愛兄妹
初頭覺得兄妹呢個concept 有啲難接受
但睇落會發現係sell溫情
完全冇換乘果種窒息緊張感
4pair兄妹感覺都好warm
好似一個大家族咁

我睇咗3季換乘 好似眼濕濕過1、2次
但睇戀愛兄妹第一集 講返大家啲家庭故事果時已經喊咗
Btw有冇人覺得初雅有少少似梁洛施
不過當然係isabella靚啲
龍宇真係好型
影后世承
+1 兩邊都有睇 兩套都有唔同魅力
換承係好刺激好dram 睇到人哇哇聲
睇住啲嘉賓喺嗰個環境下極限拉鋸/互相救贖
兄妹係搞笑輕鬆溫情 但又好sweet好感動
目前四個男嘉賓都好有特色
宰賢 弱不禁風嘅少爺仔
正燮 好識嗲姐姐嘅姐控
哲賢 姐夫獵人
龍宇 男女通殺 完美好男人
好難得一套戀綜我對所有男女嘉賓都係好感
唔止4個男嘉賓靚仔 有特色
(就算冇咁高大靚仔嘅正燮 其實都唔差)
4個女仔都好易認 完全唔會有重疊嘅style

世承 活潑開朗嘅小姐
允荷 溫柔斯文型
初雅 高冷有氣質嘅姐姐
珠妍 有啲細路女feel跳跳紮幾得意

希望大家完咗節目可以keep到好嘅關係
佢真係好撚好笑成日反完白眼再做戲補飛
弱不禁風嘅少爺仔 好貼切
睇到佢pk完之後係咁check屎忽跟住又手指痛又話去醫院
我笑到傻 weak得有啲離譜
最慘係佢只係掂咗幾吓羽毛球就搞成咁
除咗自拍諗起佢做過其他嘢
慘得嚟好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞