我和鄰居大姐姐的故事(23)

563 回覆
290 Like 6 Dislike
真 由year1睇到year4了
啱啱上黎睇到,估唔到呢集引咗咁多巴絲出黎表示不滿,我都真係有啲始料不及。

首先同大家講聲唔好意思先喇,呢集可能同你哋既期望有落差,真係好抱歉。不過由於Penana果面已經寫多咗好多集,亦都差唔多完結,所以呢個情節都修改唔到,唔好意思。

你哋既意見我見到晒,我都會好好檢討下自己既寫作手法,今次當係一個好好既經驗,睇返讀者們既需求,希望響未來既作品會有所改善,亦都希望你哋過咗呢集之後,都可以繼續投入睇呢篇小說。

自知有好多不足,多謝大家提點,希望你哋未來如果見到我有唔好既地方繼續提出意見,感激萬分。
其實呢一類型嘅comment, 由呢個故初期已經不斷有讀者反映,當時如果由收費章節開始改都一定改得切,但作者堅持呢個故係要咁詳細寫出嚟,屢勸不改。好似呢一章咁,之前已經宣傳過,對劇情推進完全冇幫助,咁點解要寫一章咁嘅嘢出嚟呢?

不過都係嗰句,自己免費睇冇貨金,冇資格批評,但要再上釣睇Jonathan個故真係不了
呢集我睇左啲乜

個故事0進展咁滯
之前有讀者話拖劇情 葉開爸你話寫好咗改唔到 明白嘅
但係斷估唔會喺呢篇度交待番Jonathan實際上發生咩事 會影響之後故事發展掛?
由ocamp故一路睇到而家 今日呢篇算係睇完覺得最失望嘅一篇文
依篇完全唔知講乜
有冇人可以簡介下?
認同
起碼都要講下單嘢大概係點啦
而家完全唔知咩事
即係Jonathan被人斬死咗?被人閹咗?俾人拉咗?
一句都唔講,淨係講話大事,咁係咩大事?
追咗個故咁多年都未完,算
連Jonathan發生咩事都要吊癮
大概係咩事又唔肯講
呢集睇完都唔知自己睇咗啲咩
睇到好燥
好難相信得連登有人屌
Penana/ 課金嗰班冇屌過
改唔到都冇計 但之後遇到呢類“無推動故事劇情嘅章節”時不如再加多一更當補數
甚至乎簡單留言解釋多少少都已經好好多
無啦 無課金就唔好咁多要求啦

推推
Push
賣關子賣咁多次就會反感嫁啦
當Jonathan 死咗
同秋兒happy here after
BBQ 大結局
其實可唔可以留言講少少?
At least講下Jonathan係死左,比人拉左,定比人爆大鑊?
課金撚表示呢話我睇多次炸彈故
但係唔係唔關事?
樓主你重度?
之前已經多次話咩估唔到之後jonathan會發生咁大件事,屌你當時間線去到真係發生咗嘅時候又唔撚講,當你啲讀者係狗咁撚?
番外篇/簡單交代發生咩事有幾難?
自知得罪讀者咪補鑊囉,睇完篇垃圾文已經燥,睇埋個不知所謂嘅回應簡直想打人。
雖然我地呢到唔係付費讀者 但係都叫係你嘅讀者/支持者 樓主都應該要尊重係呢啲讀者啦
多幾集呢d水準 好快可以棄故
新毒者黎新post留名
睇到熙熙斷腳開始就好sad
同秋兒又搞到咁
但佢又同淇淇一齊咗
搞到我飛住黎睇咁濟

大約仲要飛幾耐
其實已經睇到想棄故 自問由一開始妖精故追 但係keep住幾日入黎睇一次都好似無點睇過咁..
唔敢批評啲咩,自己都冇課金
但都想知道下到底條仆街仔發生咩事,粗略提下都好
其實大家都明會有新故,但提少少又唔太影響新故其實都冇咩影響?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞