我和鄰居大姐姐的故事(23)

566 回覆
290 Like 6 Dislike
Penana個邊大結局之後 連登呢邊不如加速隔日兩集或者1日1集
大膽估計有合約在身唔可以咁做/ 咁樣對訂閱左既讀者唔公平
172集,一年後都未完
但正評達標又可以加更

都係睇作者心情幾時加更
Push
咪係。。。搞一年為乜?
畀少少錢咪唔洗一年囉
果少少錢食餐飯都無咗
出PO前回應一下今日Penana果邊大結局完結咗之後呢邊會唔會加快呢個問題

簡單咁答︰唔會,但會盡量試下放寬啲加更規則(呢個會盡快公佈)

原因上面有巴打都估到
1. 對訂閱讀者唔公平,佢哋真金白銀出黎支持我既作品,佢哋應該唔expect一出完結局之後即刻響第二個平台加快40%速度出文

2. 我係白紙黑字同Penana簽咗約,無論在合約上同禮貌上我改變任何作品時間、出文時間、加更時間我都會同佢哋傾,就連Jon狗個故我都係同佢哋傾完先出,而加快免費章節呢啲影響到訂閱既事,亦唔係我單方面話事

3. 100 200正評加更呢樣嘢,好似係我簽約之前已經有,但無論係前定後都好,我好肯定係同Penana果邊一齊傾好咗,佢哋係OK我咁加更我先做。

正如前言,或者完咗之後可以有啲額外既加更可以做,我會傾下,最有可能係放鬆少少加更規則,如果傾完,我會儘快公佈,多謝
六百八十一

我成個身扒晒落秋兒姐姐身上,雙唇感受住秋兒姐姐既唇溫...

唔係舌吻,但都足夠令我心神俱醉...

而且...

小熙熙都起咗反應...

我係全身貼住秋兒姐姐既,所以佢好明顯都感覺到小熙熙一柱擎天,面上紅咗起黎。

雖然已經唔係處女,但秋兒姐姐既表情同反應都係咁清澀...

甚至令我覺得…有一種同聖女做緊愛既感覺...

我逐漸由秋兒姐姐既櫻唇再錫到佢面豬登,然後再到佢條頸。

不過我都要小心,唔好響佢條頸度留低任何痕跡比林太睇到...

我雙手都冇閒暇,輕輕咁摸落秋兒姐姐胸前,然後慢慢咁摸索住秋兒姐姐既身體,最後響浴巾個打結位前面停咗落黎。

我用其中一隻手撐起身,然後深情咁望住秋兒姐姐...

...

我真係好愛妳啊...

秋兒姐姐梗係知道我想做乜嘢,佢紅住臉咁點一點頭...

我錫咗佢面豬登一啖,然後坐直解開包住佢身體既浴巾慢慢解開...

好靚...

秋兒姐姐既全相真係好靚...

真係成件藝術品咁,令我目不暇給...

「我係咪肥咗啊?」秋兒姐姐有啲唔好意思地問。

「肥?」我失笑道:「妳叫肥,咁呢個世界就再冇肥婆架喇。」

「我覺得我出黎做嘢之後肥咗啊。」

我俯身輕輕咁錫咗秋兒姐姐咀唇一啖,然後再一邊向下錫一邊柔聲道:「妳真係一啲都唔肥啊...」

可能係太耐冇比我錫過身體既關係,我一路錫既時候,秋兒姐姐個身震震地,問:「咁…你...你鍾唔鍾意啊?」

「鍾意...妳全身我都咁鍾意。」講完之後我就向秋兒姐姐粉嫰既乳頭進攻,用口輕輕咁錫咗啖,然後溫柔咁吸啜起黎...

秋兒姐姐應該係唯一一個可以令我響做愛既時候,完全收起晒粗暴行為既女人...

或者係因為我同佢之間有愛?我係好想溫柔咁對佢,呢點真係同對我以前其他對手好唔同...

我一邊溫柔咁吸啜住秋兒姐姐既兩粒粉紅色乳頭,一邊用手溫柔咁撫摸住秋兒姐姐果對size都叫唔錯既雙峰,響雙重夾擊之下,秋兒姐姐都扭動住身體,輕輕咁呻吟起黎。

我咁樣摸摸啜啜咗一陣,之後隻手開始向下探,慢慢摸到秋兒姐姐既大脾,然後再摸上返小小,向秋兒姐姐既蜜穴進發。

我既手指,好似摸到一片濕漉漉既叢林咁...

呢刻秋兒姐姐先似返個有性慾既普通女人。

我除咗用手進攻緊小秋兒之外,對乳頭都採取多變既攻勢,又啜又錫又舔,結果我隻手指都好明顯感覺到小秋兒流既口水越黎越多...

其實秋兒姐姐都係女人黎...兩年冇同佢做過愛搞到我都差唔多唔記得呢樣嘢...

「熙熙...」秋兒姐姐一邊喘住氣一邊叫我。

「唔?」

「好舒服啊...」秋兒姐姐雙眼半開半合,真係一副慾仙慾死既表情。

「妳舒服就好。」我答完佢之後又繼續努力起黎。

「你呢...?你舒唔舒服啊?」秋兒姐姐嬌喘住問。

我?

其實秋兒姐姐又冇摸我錫我,我呢刻係心靈上既滿足同視角既享受多過身體上面生理上既舒服。

不過唔緊要喇,我轉頭就會幫小熙熙幪頭入閘,到時想唔爽唔舒服都幾難。

「不如...都等我幫下你...?」秋兒姐姐問。

可能佢以為我唔出聲即係代表我呢刻唔舒服,其實唔係,我呢一刻真係好滿足...

「幫?」我有啲唔係好明咁問。

點幫啊?

雖然我都想快啲插入去,不過我想同秋兒姐姐玩耐啲前戲先,因為佢而家係濕,但我覺得佢其實係仲可以再濕啲。

呢度想補充返小小先...

始終秋兒姐姐佢同我以前啲女朋友唔係幾同,以Kitty姐姐為例,條淫閪唔係好需要乜嘢前戲,佢好似一見到我個樣就會濕到好似瀑布咁,但秋兒姐姐相對黎講其實冇咁易濕。

嗱,我唔係話秋兒姐姐真係成個聖女咁冇性慾,我同佢之前都做過兩次愛,其實上到床佢都係一個會有性慾既普通女人,但佢真係同以前同我扑嘢果啲痴女唔同,佢冇咁熱衷於性愛都係事實。

講堅性愛上面既合拍佢一定唔會夠Kitty姐姐、大表姐佢哋同我咁合拍,但我真係最鍾意同秋兒姐姐做愛,因為我同佢做既時候,真係會感受到愛呢一樣嘢,同以前其他對手做完之後會有一陣空虛感完全唔同。

好,返返去渡假屋現場。

「係啊...」秋兒姐姐怕怕醜醜咁將佢隻手向下移,然後攝咗落我下面,摸咗幾摸,終於摸到小熙熙,然後佢捉實小熙熙輕輕咁撫摸...

「嘩...」我忍唔住讚嘆地嗌咗出黎...

係秋兒姐姐既纖纖玉手...佢輕輕咁撫摸小熙熙,摸得我好舒服...

佢幾時變得咁鹹濕啊...

(待續)
秋兒有私下補習wo,會唔會用埋口呢
寫返個淇淇外傳補數
Push
秋兒係有學嘢喎
學識口交
Push
Push
推推
推推推!
Push
不如每50正評加更
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞