我和鄰居大姐姐的故事(23)

561 回覆
290 Like 6 Dislike
今日假期所以冇文?!
聖女都有性慾既
綠茶巴
有,而家準備出
六百八十二

「點啊...舒唔舒服啊?」秋兒姐姐塊面變得好紅...真係好誘人,我享受既佢玉手撫摸既同時,都忍唔住將個頭向上移錫返佢既面豬登一啖...

成個感覺、成個畫面都好正、好引人入「性」啊...

「舒服...好舒服...妳...咁叻...識咁樣幫我咁摸既...?」我問。

唔知點解我心入面突然湧起一陣唔好既感覺...

佢唔會係響唔知邊度練返黎架下嘛...?

估唔到秋兒姐姐塊面仲有得再紅,佢答我:「你上次教我架...你唔記得嗱?」

「係喎...」啊,又好似係有件咁既事...

兩年幾之前同佢做愛時既事喇...

其實,秋兒姐姐既反應都仲係咁清澀,我應該連小小都唔應該亂諗...

希望秋兒姐姐唔好發覺我啱啱諗咗啲咩...

「正唔正...?」

「好正啊。」

既然秋兒姐姐努力咁令我舒服,我都要好好咁回報返秋兒姐姐,好用心咁錫勻佢全身(不過始終唔敢太大力錫,驚留低啲咩明顯既痕跡,比林太發現就麻煩),又用下條脷去舔勻佢每一寸肌膚。

我一邊錫同舔既時候秋兒姐姐都輕輕咁發出嬌喘既聲音。

「我都摸吓妳?」我問仲撫摸緊小熙熙既秋兒姐姐道:「妳隻手可以休息,專心咁享受下。」

「嗯...」秋兒姐姐答道,把聲好似有啲迷迷糊糊咁。

於是我慢慢咁越錫越落,咀唇專攻肚腩仔,手指掂一掂到小秋兒,好明顯係已經濕過之前。

我咀唇再慢慢向下移,溫柔咁吻向佢大脾內側,而我都聽到秋兒姐姐發出舒服既哼聲。

似乎秋兒姐姐既大脾內側接近小秋兒既地方都係佢敏感既地方。

錫多一陣,我再用手摸一摸小秋兒又熱又濕既肉縫,覺得都差唔多係時候,於是起身拎出啱啱買返黎既安全套拎咗一個出黎,撕開個包裝袋,拎咗個安全套出黎,幫小熙熙幪頭入閘。

我真係好少用套,但既然秋兒姐姐想我用既,我絕對唔會有任何異意。

帶完套之後,我輕輕咁托起秋兒姐姐雙腳,然後再次用同Kitty姐姐成日玩果招,就係用龜頭響對手蜜穴洞口係咁磨,磨到對手又濕又想要,忍唔住要求我插入呢招。

不過隔咗層膠老實講真係感覺唔到秋兒姐姐蜜穴既濕度...但係感覺到好跣既...

我一路磨秋兒姐姐,雙手一路響佢既身體上面遊黎遊去、摸黎摸去...然後我再𠌥低身錫佢耳珠。

我記得佢耳仔都好敏感。

果然,我一開始錫秋兒姐姐耳仔,佢既身體就開始扭黎扭去,嬌喘聲都越黎越大同急促。

「啊!」秋兒姐姐突然叫咗一聲。

唔?

我突然感覺到下身小熙熙好似入咗小小閘咁既?

我撐起身望咗一望,好似真係跣入咗小小,於是我認真咁再挺入多幾下,真係可以抽插。

原來應該係我一邊磨既時候,秋兒姐姐又用力扭佢既嬌軀,扭下扭下,咁啱又真係對準咗個洞口既時候比佢扭動身體時向前一插,咁就唔小心插咗入去。

啊,可能係因為隔咗個套,我竟然感覺唔到秋兒姐姐扭中咗個位而將小熙熙跣咗入去,對我呢個性愛老手黎講真係有啲老貓燒鬚。

而且秋兒姐姐應該都真係好濕下,因為我插咗入去之去,感覺到佢本身陰道其實都仲係好窄,要咁樣跣咗入洞,應該都要好濕先得。

「熙熙...好舒服...」秋兒姐姐把聲好銷魂。

既然都入咗洞,我就唔再執著秋兒姐姐有冇開口求我插,反正我響秋兒姐姐面前不嬲都唔霸道既,於是我又俯身一邊錫住秋兒姐姐,下身一邊響蜜穴慢慢地進進出出。

可能都係第三次做愛,秋兒姐姐再冇覺得痛,反而好享受咁舒服地呻吟起黎。

「啊...啊...!嗯...嗯...」秋兒姐姐既嬌羞既呻吟聲響徹間房,聽到我忍唔住由耳珠錫返佢咀唇、封住佢既咀唇,佢既呻吟聲即刻變到「唔、唔」咁,啲聲好似比我吸入咗我個口咁,又幾過癮。

錫下錫下,我又錫埋秋兒姐姐條頸,但都係唔敢太大力,驚留底啲咩痕跡咁就唔係幾好。

我就無所謂啊,但林太見到可能會令我哋有麻煩。

我一路插一路忘形咁錫,用呢個姿勢插咗一輪之後,我將個人撐返起,然後扶住秋兒姐姐雙腳,稍為換咗另一個姿勢繼續向秋兒姐姐展開猛烈既攻勢。

而家咁樣半起身半跪咁扶住秋兒姐姐雙腳,有啲啲居高臨下咁望住佢,可以欣賞到秋兒姐姐好靚女既樣,又可以欣賞埋佢做愛既時候個樣慾仙慾死有啲啲扭曲既表情,真係令我性慾大增。

老老實實,而家既我真係有種感覺,就係可以同秋兒姐姐咁靚既聖女做愛,人生真係死而無憾。

我扶住秋兒姐姐雙腳,因為就算帶咗套之後,我都可以好輕易咁順住秋兒姐姐既陰道進進出出,我就清清楚楚咁感受到秋兒姐姐真係流咗好多淫液...

都真係可以感受到秋兒姐姐係一個女人,唔係一個聖女...

(待續)
上次講過話會傾下放鬆加更條件,而家可以正式公佈︰

由呢個Po開始,每50正評會加更一次,而爆Po既話,原本係加一更,而家會再額外加多一更。

希望大家繼續多多支持,得閒就正評吓呢個Po喇,多謝大家!
Push
Push
Push
push
Push
Push
六百八十三

秋兒姐姐一路比我抽插,一路發出誘人既叫床聲,我望住佢,唔止秋兒姐姐享受既表情,連佢雙乳隨住抽插既頻率晃動既畫面都映入眼簾。

真係好正。

隨住我抽插得越黎越快,秋兒姐姐口中既叫床聲都越黎越銷魂...

「熙熙...我愛你啊...」秋兒姐姐一路比我插一路叫出黎。

「嗯...秋兒姐姐,我都好愛妳啊!」

我插插下既時候,突然秋兒姐姐張開雙臂,將我攬返落去,再緊緊咁攬住我,然後主動咁錫我個咀,而同一時間小熙熙響陰道入面都被緊緊咁夾實...

秋兒姐姐先我一步高潮咗...

我稍為歇息咗一陣,溫柔咁同秋兒姐姐接吻,然後雙手再撐返起身,下身再次向小秋兒發動攻勢。

我一路響竹秋兒姐姐既蜜穴進進出出,都慢慢感覺到我就黎要射精,於是每一下都用盡力咁插入秋兒姐姐既子宮深處。

雖然秋兒姐姐啱啱先高潮過,但係響我每一下既抽插下,依然露出慾仙慾死既表情。

試問,呢個世界點會有男人唔比佢吸引到?

我再插多幾下,真係feel到應該黎料就射,於是同秋兒姐姐講:「秋兒姐姐...我都就黎射喇...」

秋兒姐姐嬌喘住道:「嗯...射喇...」

我抽插多幾下,本來想將小熙熙掹返出黎,但突然間醒起我而家係帶咗安全套,於是我都唔忍,直接隔住個安全套將精液源源不絕咁射晒落秋兒姐姐既蜜穴裡面,而秋兒姐姐都夾到我實一實,嬌喘連連。

「秋兒姐姐,我真係好愛妳。」我錫咗秋兒姐姐面豬登一啖。

秋兒姐姐抖咗啖氣,甜笑道:「嗯...熙熙,我都好愛你。」

我將個身伏咗響秋兒姐姐身上面休息。

「點啊,係咪射晒出黎喇?」秋兒姐姐輕輕咁撫摸咗我塊面一下。

我滿足咁點點頭,小熙熙仲插住咗響小秋兒入面,唔捨得走返出黎。

呢一刻真係我響呢兩年幾以黎,日日夜夜都盼望住既時刻。

我錫咗秋兒姐姐一啖,柔聲問:「點啊,仲會唔會痛啊?」

秋兒姐姐笑住搖搖頭,道:「唔會痛喇。」

我壓住秋兒姐姐一陣,之後依依不捨咁將小熙熙掹返出黎,除咗個安全套放埋一二邊,再瞓響秋兒姐姐旁邊休息,攬實佢咁問:「攰唔攰啊?」

「OK喇。」秋兒姐姐都回攬返我轉頭,甜甜地道:「咁樣攬住你抖一陣都好舒服。」

其實我本來想講如果妳唔攰既話不如再做多次,不過正如秋兒姐姐所講,咁樣攬住其實不論心靈上定身體上都好舒服。

冇計,秋兒姐姐都唔似我咁有做開運動,就算啱啱佢其實郁得唔多、運動量唔係好大,都需要好好咁休息下。

好彩果陣冇受芯芯色誘同佢上咗床,如果唔係而家邊度仲可以咁心安理得咁享受同秋兒姐姐一齊既時光?

接近兩年冇做愛,今日雖然唔可以做個夠本,但至少我精神同心靈上真係好滿足。

我哋就係咁樣響床上面赤裸裸咁互相依偎,秋兒姐姐甚至挨住我合埋雙眼恰著咗,我就咁樣望住佢合埋眼恰著咗既樣,心入面湧起咗一陣甜美又平和既感覺。

如果可以永遠都係咁樣,你話幾好呢?

咁樣甜蜜既時光過得特別快,我望一望房入面本身掛響牆上面個鐘成五點,時間都唔早,於是輕輕咁搖一搖秋兒姐姐叫醒佢。

「唔?熙熙?」秋兒姐姐睜開雙眼,對住我甜甜一笑,伸咗個懶腰。

「夠鐘起身喇。」我錫咗秋兒姐姐雙唇一啖。

秋兒姐姐望咗一望個鐘,道:「係喎,乜咁晏架喇?」然後有啲唔好意思咁同我講:「唔好意思啊熙熙,我瞓著咗添。」

我溫柔咁摸咗秋兒姐姐個胸一下,柔聲道:「妳平時返工攰啊,響呢度有床有冷氣,舒舒服服咁休息下都唔錯吖。」

秋兒姐姐比我摸到個身震咗一震,然後有啲怕醜咁問:「你...仲想要?」

老實講,我就真係仲想要既,但妳咁攰,而且而家都晏,我就梗係講唔出口,淨係溫柔咁笑住答佢:「唔係啊,妳啱啱咁樣休息下仲好喇。」

而家做老師工作忙又壓力大啊,做完愛之後瞓一陣,補補眠仲好喇。

「不如去沖涼咯?」秋兒姐姐坐直個人,然後諗住起身。

我見到秋兒姐姐既玉背,真係好誘人...

「秋兒姐姐?」我忍唔住叫咗佢一聲。

「唔?」秋兒姐姐擰轉頭。

「不如...一齊沖?」我問。

秋兒姐姐把聲有啲怕醜,輕聲咁話:「鹹濕啊你...」

我就梗係鹹濕,不過唔知點解,我非常之唔好意思響秋兒姐姐面前承認呢樣嘢,只好亂咁講話:「啊...咁差唔多夠鐘交房,一齊沖好似快啲...」

(待續)
聽日250正評加更,多謝大家。
兩年嘅精
留名熙哥忍唔住嚟多一次
秋兒唔痛會唔會係因為已經俾人開發晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞