我和鄰居大姐姐的故事(23)

565 回覆
290 Like 6 Dislike
忍唔住去果邊科左金支持葉開巴~
一口氣睇到結局反而有D唔捨得完故
睇嚟芯芯真係幾鍾意熙哥
Push
Push
推一推
多謝支持,多謝多謝!

其實講堅,我自己都有啲唔捨得,不過個故總有完既一日
唔夠淇淇黎
綠茶巴
推山區巴
你仲講喎
六百八十六點五

(梁詠芯視角)

「點啊,拍拖未啊?」食食下飯既時候,小蓓蓓問我。

今日呢個星期六難得小蓓蓓有啲嘢要入屯門做,佢一早就問定我今晚得唔得閒食飯。

我哋去咗屯市,響商場地下是旦搵咗一間茶餐廳就入去食。

「冇啊。」我笑一笑,將一匙豆腐火腩飯放入口入面。

「冇男仔追妳咩?」小蓓蓓笑住咁問我:「以前中學既時候好似無時無刻都有人暗戀妳咁架喎。」

係喎。

其實我都唔知點解。

我啲男仔朋友,做做下朋友就會突然向我表白,初頭我成日因為咁而嚇咗一跳,不過後尾都習慣咗。

點解我最想佢同我表白果個男仔朋友,佢就係唔肯同我表白,仲要同我講佢有女朋友?

「有係有,我個o camp組仔突然間同我表白,不過我唔係鍾意佢,淨係話繼續同做朋友咋。」我答。

「唔同佢試下發展?可能拍拖拍落會覺得佢啱妳呢?」小蓓蓓問。

我諗起組仔個樣,個身震咗一震,道:「不了。」

小蓓蓓見到我身震咁既樣,失笑道:「好樣衰架?」

「妳知我都唔係樣貌協會既人黎架喇...不過組仔佢個樣就真係...」真係...不寒而悚啊...

「我梗係記得喇...果個阿Man...妳果陣肯同佢拍拖,我記得我哋全級都應該好轟動下。」小蓓蓓掩住咀響度笑。

阿Man應該都係當年全級最係最醜樣既男仔黎...

「但係佢心地好好吖嘛,咪試下同佢一齊囉。」我答。

「咁呢個連個性格都唔掂?」

「又唔可以咁講...其實佢個人應該都幾好,但我識咗佢真係唔係好耐,未算真正認識到佢,佢就已經同我表白。人哋阿Man真係追咗我好耐架。」

「定係...妳仲放唔低人啊?」小蓓蓓小心翼翼地問。

「我...唔會喇,佢都話比我知佢有女朋友咯。」我嘆咗口氣。

其實話就咁講,但霎時間要我放低阿熙就放得低咩?

「如果妳係仲鍾意佢既,咪做住朋友先,然後再等下,睇下有冇機會囉。」小蓓蓓飲咗啖凍檸水,續道:「但妳而家心情應該好返唔少喇,係咪?妳quit hall之前果晚打比我果陣,真係比妳嚇親啊。」

「可能喇...」我其實自從被阿熙告知佢有女朋友之後,我一直都冇乜諗法。

「不過妳等還等啊,如果有啱feel既人追妳,妳就試下同佢哋一齊喇。Year 1之後都未聽過妳話有拖拍喇。」小蓓蓓建議道。

「唔。」有機會既話,我都唔介意既。

如果果個男仔係可以取代到阿熙既位置,即使係小小都好。

話唔定佢走入到我既心,可以慢慢咁一步步咁取代阿熙呢。

「就咁話喇,妳同果個男仔做住朋友先,但要留意住佢身邊既風吹草動,有咩事發生既就go go go!」小蓓蓓突然興奮起黎。

「做咩突然咁hyper啊?」我失笑問道。

「幫妳諗到方法,仲可以唔hyper咩!」

「唉,怕咗妳,一陣食唔食甜品啊?」我問。

「好啊好啊!」小蓓蓓即刻雀躍起黎:「我哋快啲食完就去搵地方食甜品喇!」

每一次同呢個中學時期既好姐妹聚完之後心情總係特別好。

我同佢響西鐵站分別之後,我就自己一個返Hall。

其實小蓓蓓講既係現實,如果我仲係想同阿熙響埋一齊既話,除非真係想由佢女朋友手入面搶阿熙返黎(而我覺得我係冇能力做到),如果唔係我唯有同阿熙做住朋友,睇下有冇機會(其實呢樣我都覺得冇乜機會)。

就響我差唔多返到hall既時候,我發覺阿熙同阿威佢哋間房係著咗燈...

啊,不如我上去睇下係邊個...?

會唔會真係阿熙?

就響我上到去敲完門打開門既時候,我竟然聽到入面有陣女仔既呻吟聲傳咗出黎,我嚇咗一嚇,不過推開門就知原來係阿熙響度睇緊鹹片...

「呃...唔好意思,我係咪阻住你睇片...?」我唔係幾好意思,睇黎下次入男仔房都係應該等人出黎開門會好啲...

「啊,妳誤會晒喇,呢部電腦唔係我,係阿威架...」、「真係唔係我睇,我check緊阿威啲瀏覽history,咁啱開咗個網站,又咁啱開咗條片,諗住睇下條友平時睇開乜...」不過我又估唔到阿熙個樣好尷尬,係咁想同我辯解發生咗咩事...

其實我咁多男仔朋友,自然都好明白男仔係有呢一方面既需要,唔需要同我解釋架喎...

我哋叫做傾咗幾句,其實我覺得阿熙好似冇乜心機想理我咁...又黑我面咁樣...佢反而係好專心響度睇緊套鹹片,我入到黎都冇熄繼續睇...

就算我可能之前做得太進取...但其實呢一刻我只係想同阿熙做返普通朋友...

唔通咁都唔得...?

「唔知點解...我熄唔到條片,妳可唔可以幫我手睇下發生咩事?」阿熙突然尷尷尬尬咁問我。

啊,原來佢之前響度專心搞部電腦,就係為咗熄咗套片?

於是我行過去望下部電腦...

唔好睇少我,我都有男仔朋友係玩電腦好叻,所以我都識少少...

我用阿威裝響部電腦既防毒軟件掃瞄咗一下,睇黎佢部機應該係中咗木馬,要清佢其實唔難,不過第一步要做既應該係要熄咗部機再開,至少條片唔駛繼續播...

我就唔尷尬啊,但阿熙好似尷尬嘛。

我響度幫阿熙整緊部電腦既時候,同佢慢慢傾起黎...就好似以前咁普通朋友傾計咁...

果然,佢啱啱應該應該係掛住搞部電腦先冇分心去理我...

我一路同佢傾計,一路搞防毒,仲一路上下網...

「啊,估唔到阿威鍾意睇日本大波妹AV。」我check check下阿威既網頁紀錄,好奇咁睇下佢平時睇開啲咩AV,意外地搵到佢啲性癖,睇黎下次見到佢既時候可以寸下佢。

「喂,妳小心一陣又搞到佢部電腦中毒啊。」阿熙提醒我,之後又問我:「係喎,啲毒殺成點啊?」
睇黎佢有啲擔心阿威部腦會再中毒,於是我笑一笑答佢:「放心喇,隻防毒掃緊,應該冇事既。況且呢個網我都上過,應該冇毒既。」

「妳都會上鹹網?」阿熙把聲好似有啲好奇。

噢,啱啱既對話太causal,我唔覺意自己爆咗自己既習慣出黎添。

「係啊,好奇咩?」我求其答完之後擰返轉頭繼續上鹹網,掩飾我面上既唔好意思。

其實我都會上架...

搞掂晒部電腦之後,我突然諗起一樣嘢...

「我幫你搞好部電腦,你係咪應該有啲表示呢?」之前阿熙幫我手搬嘢,我就請佢食飯,而家調返轉,我叫佢請返我都唔過份吖?

何況...啱啱同佢整電腦同傾計既時候,氣氛好似都唔錯...

「咁妳想點啊?」阿熙個樣好無奈咁問返我。

「請我食飯!」

最尾雖然都睇得出阿熙唔係幾想請我食飯架喇,佢又搬女朋友出黎想做擋箭牌,但響我厚面皮唔知醜死纏爛打,佢都無奈應承咗聽日同我lunch!

Yeah!

我返到自己間房之後,個心莫名其妙地好開心。

我求其將啲衫褲同胸圍除咗飛落地,然後真空咁著返自己件hall Tee同底褲。

其實比起出街衫,咁既衣著淨係真空著件Tee先令我覺得舒適。

我望住我間房屬於我果凌亂既一半,心諗其實我同房Emily都講得啱,我同男仔可以咁易friend係除咗啱傾之外,我既性格都好男仔頭下,就好似我間房吖,根本就完全唔似係女仔房。

我開咗部電腦上咗陣網,本來想去沖個涼,但係玩咗陣電腦我又有啲攰...唔...都係聽日同阿熙去食飯之前先沖喇。

我攤咗上床...話攰話攰,其實又未眼瞓。

哈哈,我係因為懶先話唔沖涼啫。

我瞓咗響張床上面望下天花板,又諗起啱啱響阿熙間房睇到阿威之前睇既AV...突然我都有啲心思思起黎,想上吓啲成人網站...

我有睇AV既習慣,不過相比起男仔黎講應該算係睇得少...

我將部notebook拎過黎,就咁扒咗響床上面搵起AV黎...主力都係搵一啲比較女性向小小既AV...

最好個男主角係後生又靚仔,好似阿熙咁...

咁既AV,其實有心搵既真係唔少...

雖然星期六夜晚既hall冇乜人,不過我就冇阿熙咁大膽,開住個喇叭黎睇AV,我只係夠膽熄晒燈靜靜地用耳筒睇...

然後...我睇睇下...就覺得個身有小小熱...下面有小小痕...

我望住電腦畫面入面激烈既情節,手指都不由自住咁伸到底褲上面慢慢按摩...

我用中指輕輕咁響底褲上面打轉,口中不由自住發出咗些少喘氣聲...

唔...好舒服...

隨住電腦個mon入面男女主角做得越黎越激烈,我都合埋雙眼,幻想自己就係入面既女主角,而阿熙就係入面既男主角...

我耳仔入面聽得戲入面既女主角呻吟聲同埋叫聲越黎越大,聽到我心神都好蕩漾...

我一時睜開眼睛觀看電腦屏幕上面既戰況,時而合埋雙眼幻想代入片入面既情境...

慢慢地,我越黎越有感覺,唔再滿足於用手指響底褲上面打轉,我直接將手指伸入底褲入面,直接摸落自己既小妹妹上面...

唔...我掂到小妹妹果下個身震咗一震...好舒服...肉縫已經又熱又濕,我睜開眼向下一望,連條底褲上面都有個小小既水印...

反正都濕咗,我索性將條底褲除咗落黎,淨係著住件hall tee自慰...

我自己隔住件hall tee搓弄自己既乳頭,幻想住自己係比阿熙捽...

手指就不斷響捽小芯芯粒豆豆...

好舒服,將自己同心愛既男人幻想代入AV入面,再一路性幻想一路自慰真係好舒服...

隨住條片慢慢咁播到最尾,男女主角都高潮咗,男主角將精液射射晒入女主角既陰道入面,各自抖大氣,而我都暫時停止咗自慰,搵過另一條片再開黎睇...

呢次條片既主角更加後生,雖然同阿熙唔似樣,但係果種氣質就有啲相似...

唔...

今次我索性連件hall tee都除埋,然後走去確認自己有鎖好門,之後就瞓咗響張床度忘形咁自慰起黎...

我幻想住自己嬌嫩既身體,就好似片入面既女主角咁,比男主角用舌頭舔勻全身,胸部、乳頭、肚腩仔,甚至係大脾內側、小腿去到腳趾,全部都沾滿阿熙既口水...

好溫暖啊...啲口水搞到我成身都痴立立咁...好淫...好有野性既感覺...

片入面既男主角去揸女主角個胸時我又自己用力去揸自己既胸,腦入面幻想我果雙自摸自揸既手既係屬於阿熙既...

當片入面既男主角拿起自己既陰莖對準女主角既陰道既時候,我隻手指都好自然咁放咗落我既陰唇上面,輕輕咁磨擦...

「唔...」我另一隻手輕輕咁掩住自己既咀仔,等自己可以遮住自己既呻吟聲...始終雖然今晚係星期六,但都有少量既學生同埋啲exchange仲會響hall過夜...

我既手指隨住片入面既男主角進進出出...

雖然手指既粗度唔可以同男仔果度相比係幼好多,但呢隻係我自己既手指黎,我當然知道捽邊度可以令自己帶黎快感...

「唔...唔...」好爽...我腦海入面真係同阿熙做緊...仲做得好激烈...

今次...我終於可以同片入面既女主角一齊高潮...

高潮過後,我攤咗響床上面享受緊高潮既餘韻...將自己隻右手放響自己既眼前...

好濕...而且手指之間好似有幾條絲咁連埋一齊咁...

我將幾隻手指放入口...

唔...

有種好甜既感覺...

唔知阿熙見到我而家呢個全裸瞓起張床上面喘氣啜手指咁淫既樣,會唔會比我誘惑到呢?

不過...就算點都好...我係未放棄住架...我會一直響阿熙身邊...然後等佢有朝一日會同佢而家既女朋友分手...再次恃機出擊...

(待續)
芯芯呢啲女真係好煩西,死唔斷氣,呢篇明明係甜但睇到少少辛苦不過既然呢個係大麻熙後宮故,都明要咁寫去突出大麻熙吸引力
葉開巴想問點入到訂閱讀者tg grp之前買咗tier 3但係冇條link tg dm咗你無覆
認同
最癲嘅係其實佢哋兩個又唔係經歷咗啲咩
講真除咗樣,都唔知芯芯鍾意熙哥乜

更撚癲嘅係成件事好現實
仲要不論男女都會
Push
似乎係愛上咗自己想像中嘅熙熙,再套返落阿熙個人到。
條女會有無限解釋能力,去推搪/否定一切令佢放手嘅理由
身邊仲有條傻鳩朋友叫佢等,會更加倔強咁煩住人。
呢啲女唔屌好過屌實手尾長
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞