我和鄰居大姐姐的故事(23)

566 回覆
290 Like 6 Dislike
真!!!Kitty 又大波又靚仲要淫底肯玩,Kitty宇一
呢個Kate都唔慌係咩好人
佢的確唔係好人,只係好淫
最重要嘅係真係為咗熙哥而改變
雖然有啲潑冷水,但果陣Kitty其實本身都唔係一個好女仔黎,不過佢真係肯為熙熙去改變
睇落去就知
露出狂
推山區巴
綠茶巴
六百七十一

補完習踏上歸家既路程,我又忍唔住諗起今日收工時候既情景。

真係估唔到Kate會一腳踏兩船,第二隻船仲要係隻咁唔起眼既傻仔。

老實講,今日之前,我真係以為Kate個人應該都真係恃住自己個樣靚(但唔知落咗妝之後係點)同身材好去釣下金龜。

而事實上佢最常出現個男朋友都真係個有錢仔,而佢平時身上著既衫同用既手袋,就算我係唔熟啲名牌既人,但我一睇都知唔係平價嘢,真係估唔到一啲普普通通既男仔佢都會睇得上眼,仲要背住個有錢仔偷食。

不過話雖如此,佢個人其實係幾外向,幾傾得計,雖然有時會電吓啲男同事叫佢哋幫佢手做吓嘢,但都唔算太過份。

啊屌,我係咪都應該要小心啲,唔好比佢睇中?

你哋問我好唔好奇Kate究竟係咩心態?

好奇架。

不過好奇還好奇,我不嬲都唔係果類八八卦卦既人,我唔會去尋根究底既。

去問佢?

咪嘞,之後都係再保持返多啲距離仲好啲。

第二日食午餐既時候,我借啲藉口冇同另外果三條女食,自己一個去咗啲快餐店買外賣返office食算。

我做嘢果個區其實都唔易搵地方食飯,所以如果要唔撞到果三條女,最好既方法就係買外賣。

我返到屬於自己既角落坐低慢慢食,反正我呢啲實習生,唔好話其他同事,就算係直屬既所謂mentor,其實都唔會點理我哋。

美其名佢哋會分享啲經驗我哋,但實際上淨係會點我哋做嘢。

不過我冇乜所謂,反正我都係想自己份CV靚啲,都唔預期自己呢兩個月入面可以學到啲咩驚天地泣鬼神既職業技能。

「做咩今日唔同我哋食啊?」就響我食完嘢合埋雙眼休息既時候,Kate把聲突然響我背後響起。

「出面太逼,我想自己食,食完自己抖吓。」我答道。

不過我都唔係講大話,有時大家決定去果啲又細又窄既茶餐廳,坐得都唔舒服,等完位又要快快趣趣食完,之後仲要比啲阿姐趕你走。

我買外賣響office食完抖吓唔好?

Kate擔咗張凳坐咗響我隔離,單刀直入問:「唔關我事?」

「關妳咩事?」我反問。

「尋日收工見完我同第二個男仔之後你對我既態度都改變得幾明顯。」Kate笑住問:「咁係咪即係關我事?」

「唔關。」

我梗係死口唔認...但...乜我仲係咁鳩易就比人睇穿架咩?

「我既感覺唔會錯既,你同我係同一類人。」Kate笑瞇瞇咁對住我道。

「咩同一類人?」

「你想唔想知尋日響地鐵站果個男仔係我邊個?」Kate望住我問。

「唔想。」我簡單直接地回答。

「呵呵,你真係口不對心。」Kate笑道:「果個係我初戀男朋友...而家...都算係我既男朋友。」

「哦?」

「我哋尋日去咗開房。」Kate毫不避嫌咁講出口。

「妳男朋友唔知?」我問。

「梗係唔知喇!」

「妳個初戀呢?佢又知唔知妳而家有個有錢男朋友?」我問。

「佢就梗係知喇,呢個係我同佢一齊既條件,就係佢只能在暗,亦永遠唔駛諗會有朝一日可以上返正印既位置。」Kate講呢樣嘢既時候仲係笑瞇瞇咁。

「佢咁都肯?」

「點解唔肯?我會同佢上床,有佢著數添啊。」Kate理所當樣地答道。

呢個世界真係會有啲咁既人?

...

鄭穎琳當年對我咪咁囉。

「妳特登過黎就係同我講呢啲?」我問。

「係啊。」Kate仲係保持住果份笑意。

我唔明喎,點解要特別同我講?

但我係唔會問出口。

「想問點解我會同你咁坦白哩?」Kate笑住問。

嘩小姐,妳識讀心架?

「因為我知道你同我係同一類人,想試下同你玩吓。」Kate開門見山笑道:「本來我都唔想發展得咁快住,但既然尋日都比你見到,我都唔轉彎抹角。」

「玩?玩咩?」其實我係明知顧問。

Kate都冇答,只係笑住講:「你知既。」

老實講,Kate雖然係化妝化到好勁,但你話對於一個男人黎講吸唔吸引?

當然係吸引。

不過我諗起秋兒姐姐,收一收攝心神,道:「妳搞錯咗,我唔係果類人。」

Kate甜笑住望住我,然後笑道:「我唔覺得自己會feel錯,不過玩呢樣嘢,都要睇雙方意思既,你唔想我都唔會勉強你。」

講完之後,佢就好似一陣風咁行開咗,剩返我一個好似戇鳩鳩咁坐響位上面。

(待續)
舊PO爆PO會響今個weekend加更
Po 多幾篇都唔驅
玩家特質雖然唔易抹甩,但無理由乜都都做過就咁易feel到
乜都做過
就係改變嗰嘢寶貴
推返轉頭
再逆推山區巴
我諗係好多蛛絲馬跡度估出嚟
例如多數見到靚女主動撩自己都完全不為所動嘅話,
就一係基嘅,一係真係非常有紀律,一係就玩慣玩熟
熙哥一睇就知唔係基,所以唔係2就3
而2嗰類人係極為少數,所以Kate咪直覺覺得佢係3,以為佢只係玩欲擒先縱嘅把戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞