我和鄰居大姐姐的故事(23)

566 回覆
290 Like 6 Dislike
Push
Push
Push
綠茶巴
滿足下身邊果個啫
唔算好大食,但佢都係女人,有性需要
珍,會搞出人命
六百八十

「秋兒姐姐,妳一早估到我哋以退為進既話個阿姐會肯租屋比我哋架?」我哋揀好咗渡假屋,個阿姐搵人帶咗我哋去間房之後就走咗,於是我就問秋兒姐姐。

秋兒姐姐話走果陣我幾驚佢真係諗住走啊。

小熙熙唔想走啊。

「唔知架,我都係估吓架咋。」秋兒姐姐將佢個袋放咗響張梳化度,答道:「不過今日都唔係啲乜嘢特別日子,應該就唔會有太多人黎租渡假屋,佢應該都仲有唔少房剩低,而且而家都開始晏,租房既人只會越黎越少。反正佢應該都仲有啲房剩,如果佢唔租比我哋既話,就會賺少咗一單生意。」

「妳真係醒,可以諗到咁多嘢。」我嘆咗口氣,道:「我就諗唔到喇。」

秋兒姐姐柔聲道:「你唔係諗唔到,你係成日比情緒左右咗自己既思路啫。」

啊。

我成日覺得自己自從中四斷完腳之後個人成熟咗唔少,但咁樣比秋兒姐姐講一講,先發覺自己仲有好多不足之處。

「我唔係話你啊,你係點樣我都咁鍾意你架。」秋兒姐姐向我甜甜一笑。

我忍唔住行過去攬住秋兒姐姐,響佢咀唇錫咗一啖,道:「我會努力做個襯得起妳既好男人架喇。」

話時話,因為秋兒姐姐唔鍾意響公眾地方親熱,呢一下原來先係今日第一次錫秋兒姐姐既咀唇...

錫佢果陣,我既小兄弟好似有啲反應...

「你已經係一個好男人...」秋兒姐姐有小小怕醜咁答道。

「秋兒姐姐...」個氣氛開始有啲浪漫起黎...我趁機慢慢咁再錫埋去秋兒姐姐既咀唇上面...

我哋黎咗一個好浪漫既接吻...

我錫錫下既時候,隻手終於忍唔住,向秋兒姐姐既胸摸過去...

「唔好...」秋兒姐姐輕輕咁頂住我隻手。

啊?

唔好?

妳主動話黎渡假屋,唔係就係為做愛呢件事開綠燈咁解咩...

「我唔係話唔做得啊...」秋兒姐姐唔知係咪見到我個樣有啲失望,佢忍唔住有啲怕醜咁笑道:「但我哋今日行咗咁耐,又去咗踩單車,出咗好多汗,不如...不如...沖咗涼先?」

啊,原來秋兒姐姐係嫌我污糟。

唔知係咪估到我心入面講咩,秋兒姐姐好快又補多句,道:「我...唔係嫌你啲汗味臭啊...我係驚你唔鍾意我咁大陣汗味咋...」

「點會呢?」我柔聲道:「妳跌咗落屎坑我都咁鍾意架喇。」

「你就跌落屎坑啊!」秋兒姐姐失笑道:「我去沖涼先啊。」

既然秋兒姐姐咁堅持,我就唯有放佢去沖涼喇。

雖然咁諗有啲衰,但我希望佢沖快啲喇,咁我哋先有多啲時間玩成人遊戲吖嘛。

隔住道浴室門,聽住秋兒姐姐響浴室入面既沖涼聲,我隔住條褲摸一摸自己已經扯到衡晒既小熙熙,真係令我更加心癢難耐啊。

...

係喎,點解我唔同佢一齊沖涼啊?

錯過咗一個提早開波既黃金機會添。

不過好快花灑聲都停咗,秋兒姐姐包住條浴布走咗出黎。

...

好。

我承認我真係有一刻諗過秋兒姐姐會全裸走出黎...

題外話,我哋都算好彩,我哋雖然冇帶毛巾,但係呢間房入面又有毛巾提供喎,唔係間間渡假屋都有毛巾借架。

「咁快既?」我問。

沖得咁快係一件好事黎。

「係啊,我冇洗頭啊。」秋兒姐姐羞澀地笑答:「好喇,你都快啲沖喇。」

「好,等我!」我用神速衝入浴室,即刻除晒衫再用光速沖涼(我一樣都係冇洗頭),我懷疑成個過程唔駛九秒九。

九秒九之後我連毛巾都冇包就衝返出浴室,快到秋兒姐姐都仲未行入房,聽到我由浴室衝出,忍唔住啞然失笑道:「熙熙,你咁快既?」

「啊...都唔係好快啫...」唔通話我忍唔住想快啲同妳做愛咩...

「咁...我哋入房先...?」秋兒姐姐唔係未同我做過,但到咗而家都仲係有啲怕醜咁。

但...我又好鍾意佢呢份一啲都唔似係扮出黎既羞澀...

其實應該話只要係秋兒姐姐,乜嘢我都鍾意架喇。

我拖住秋兒姐姐隻手,慢慢走入間睡房,然後輕輕咁將佢放上床,然後扒上身上攬實佢,再用溫柔既眼光望住佢,道:「我哋好耐冇試過咁喇。」

差唔多兩年...

「係啊。」秋兒姐姐面紅紅咁望住我。

佢真係好靚、好靚。

「我愛妳啊。」我真誠咁講完呢句之後,我輕輕咁將我既咀唇貼上秋兒姐姐既櫻唇...

有幾耐未試過可以唔駛理有冇其他人望到,可以盡情咁錫我心愛既女人啊...?

(待續)
Push
又要著返條褲等
Push!
又要等多集!
終於嚟料
On9咁都要分兩集
一公升熙精

幫自己賣下廣告,Penana果面聽日大結局,有興趣可以上去望下,冇興趣都唔緊要,呢度一定會連載到結尾既,多謝支持。
Lm終於有愛做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞