USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
正常影得清楚唔會scan唔到。
其實我都有print 定出黎,因為官網寫住要print,到入場個陣我就俾電話佢睇,點知佢都又scan 到。
我地有3個人再加每人2張FP4,全部用電話都冇問題。
如果擔心可以print 定出黎以防萬一。
我都條scan唔到係個app到
條隊多唔多人
都多,8點開門
我都岩岩入咗去 排左15分鐘到
仆街 mario 已經要排
係我英困左係入而唔知做乜7
黐撚線,一開波就壞咗,派咗張快證俾我
鬼滅係咪去到6月頭就完
7月有新
hollywood過山車邊度有柯南?
可以用咩遊戲?
本身你有冇買fp?
知唔知水世界睇幾耐
我有買,但係冇包我英
馬里奧,鬼滅,哈利波特
唔好意思,睇錯咗,可以用返大白鯊,我英,普通呢啲遊戲,不過只可以用一次
都好
隻熱狗又真係幾好食
原來佢派俾我張快證可以用喺迷你兵團度,等我仲排咗40分鐘
爬完文發現timeslot 好差 我教晒鬧鐘撳飛都係得咁有無巴絲教吓路當日行程應該點行會好啲 6月1入
6月1日你仲買到FP7都算係咁
你都比佢set死咗時間 唯有跟佢咁走架咋
哈利波特無入場限制 game先有
你可以1530準時去到Mario
玩到1815左右先過去哈利波特 喺1830之前入到哈利波特第一個game就得
咁喺mario都叫留到2.5小時

我發現網上無咩人講買FP嘅攻略 淨係得窮撚農夫玩法攻略
其實買FP揀時間都好重要

以我嘅觀察
首先係哈利波特同Mario時間唔可以太近,否則玩完一個又要趕住去另一個

第二係mario最好喺哈利波特後面,因為mario走咗無得返入去 但係哈利波特可以隨時再入

第三係mario最好喺下晝 因為朝早去會同啲農夫爭位 ,中午磨菇餐廳又多人都仆街
除非有啲人係重度mario愛好者要入兩round
我唔係今日買架 係計返61開嗰陣開始refresh 唔知點解過咗3 4日先有得賣

咁我朝早應該去多次mario 先定鬼滅
有FP 應該9個字可以玩曬mario兩個game
即係1615完 如果1815先過去哈利波特
其實都仲有2個鐘
不過星期六嘅話 玩手環game應該唔夠時間
唔玩淨係影下相 2個鐘應該夠

唔好唔記得你fp仲有3個game要玩
咁你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞