USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

690 回覆
5 Like 1 Dislike
買多咗4月4號express7有無人要
捨命陪君子

如果本身打算做農夫衝閘,唔建議買fp

因為買fp本身就係為咗唔衝閘+省錢先買

你咁樣有衝突,同埋如果你經旅行社買無得簡時間,佢派咗夜晚7點幾比你你點算,14粒鐘你頂得住嗎

衝閘最緊要玩咗xr ride或者mario先,跟住清過山車,之後排隊清其他,安排得好大半日應該清得晒所有機動遊戲game,你去過一次你睇埋攻略應該識分邊啲多人排邊啲少人排
日本食甜野樣樣都正
火雞腿係有啲伏,香港迪迪尼果隻正啲
多謝巴打不過我睇返第一頁你reply,我哋exact7ly就係今個月月尾果三連日去,睇返上年統計fp似乎都要排好耐,擔心做早農都係玩唔晒想玩嘅設施,所以都係衝個FP袋袋平安好了
平放4月4日 fp7有意請留tg仲可以去邊度賣
上FACEBOOK試下問
但多數台灣人
依幾日都多番D人
MARIO整理券都10點幾派晒
幾多人專程入去玩XR RIDE鬼滅
下個禮拜好天應該會同今日差不多
但有幾日落雨應該會少D人
感謝解答
買咗FP, 無hollywood, 雖有留返下次再去
想買4月頭鬼滅XR個FP4, 而家見官裝賣到3月14號, 知唔知幾時會開賣4月頭?
官網*
乜都未準備
無買Fast Pass Early Pass 係咪可以放棄USJ?

開賣咗好耐啦
你LOOK落D睇
唔買都可以
你夠早衝閘就得
我驚要排好耐隊 🥹
同埋下個禮拜好似落雨?
所以要早D去衝閘
早D入場少D人排隊咪會短D
毛毛雨落3日
想問下,fp4 limited 3月14號打後係未release
定已經賣晒?
見到limited 3月14打後都冇嘅
碌落啲啦

下面有另一款

個個問完又問
Ching點解我唔見有
小弟打算20/3 or 21/3入園
Limited variety choice 22號先開始
Limited就last去到14號
兩個都冇20/21號
CHING去咗平行世界

Ching我呢邊官網真係唔見
本身係klook同kkday睇等左幾日都冇3月20 or 21號既limited
以為klook同kkday同官網唔同 點知啱先去官網都係唔見
我係咪撳錯左d咩

都話叫你碌落D睇
最落啦ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞