USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

690 回覆
5 Like 1 Dislike
plan左6月中,閒日去
打算直接Fast Pass7 +神早0800入去
好似話2個月之前開賣?即係4月中就可以買

唔知有無可能玩曬全部game
禁忌之旅暈差啲嘔 點解啲人可以一行出去就買souvenir
apple pay 啦
Solved用Alipay先俾到
3月中去 想問fast pass 係咪一定要買 值唔值得?唔買就乜鳩都玩唔到或者要排幾個鐘
Fast pass 嘅game 就玩得晒
KLOOK fast pass 係咪就咁手機比佢scan qr code就得? 唔洗hard copy
買咗FP7慢慢嚟都得啦
唔係掛依個算普通,好難會暈船浪,你係咪無食早餐
6月入場人數應該普通通通,fp+農夫扯到尾,有體力一日玩得晒係可以的
3月中係全年最多人嘅日子,學校春季假期

基本上你唔買fast pass early in唔洗玩

排到痴線果種,最癲排4粒鐘
3月中係發生咩事,點解會咁爆
爆撚過暑假 聖誕
日本中小學高校大學暑假,全部同學約埋一齊入去玩,然後又復活節假期,遊客超多,加上cool japan有新game。依段時間必去

聖誕無cool japan剩係玩舊game唔會爆
fing住睇佢啲矇查查嘅片好ring喎 係我問題咩
如果一個人去USJ會唔會好怪?
Trip.com係咪有買一送一
屌 買撚左
姐係唔洗去了 仲諗住買普通飛
4月25號去,買咗FP7,會準時頂門入
諗住一入到去就排鬼滅,有冇第二樣話推介玩啲咩
No limit parade好正,指定area有得入去一齊跳,大大增加投入感
當年第一次坐我都暈到仆街
今轉醒水半個鐘前啪左暈浪藥,都唔太敢全程開眼睇,不過比起第一次睇多左全程
想請教下FP7時間應該點揀好?
而家mario最早時間得1210, 係因為再早啲比人買晒?
但harry porter 要19xx先有, 會唔會太遲

另外柯南值唔值得比錢買啊?
唔該大家
mario同harry porter係連住
最好一條龍玩曬算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞