USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

690 回覆
5 Like 1 Dislike
我揾到你呢一頁 唔該ching你先
但下面嗰兩個3月15號開始嘅plan
同右上角嗰個唔同
小弟想要有齊我英4d mario 哈利同鬼滅
如果官網依加冇係咪姐係之後都冇㗎啦?
鬼滅同MARIO 2個排耐D, 所以FP優先
我的英雄學院應該唔洗排好耐
以往4D都唔洗等好耐, 一場坐到好多人.
最多等30分鐘
了解唔該晒ching
想買左下角嗰個,但4月嘅仲未有得買
唔該巴打我都有問下 希望依度有人接收

已經賣到4月20日

你睇唔到代表你㩒錯
一日玩到咁多次過山車。仲要玩3次飛龍。好癲比我已經腳軟
唔係。視乎當日人數。你有冇錢有冇體力早起唔起到身。
睇頭po
搵到啦, 唔該ching
但係過唔到比錢個關, hsbc red, aeon mastercard 試唒都係出
お客様のクレジットカードは現在利用することができません。別のクレジットカードを利用する、または支払方法「コンビニ支払い」をご利用ください。
臨時去唔到
出2張 4/3 USJ ticket + Fastpass7

tg@dor9y
21號去
上個月買左FP la wor
入左個USJ group,今日官方預計「D飛」都仲好多人搶到老任區整理劵,多到派街坊其實係咪唔難入
我12月中去過一次, 本身買左pass所以冇一早去, 9點幾入場拎個app出o黎㩒下, 都仲抽到下晝5點即日pass, 當日係星期日
USJ個官網係咪死左, LOAD極都LOAD唔到
買左pass早上入任天堂,諗住個朝再拎整理卷夜晚去一次
我當日都係咁諗, 但發現夜晚去harry potter o個邊好氣氛d, 加上一朝早o係nintendo world留左幾個鐘, 已經有d厭厭地
主要早上去係想買紀念品
夜晚著左燈任天堂幾靚
想問下在klook 買完劵加fp 後, 發覺入唔到data 去 usj apps, 想問係咪入園完先可以入scan 劵和fp qr code 入 apps
官方預告 2/24 門票即將賣哂, 要呢日去嘅見字快啲買飛

https://twitter.com/USJ_Official/status/1760248615745012119

2/24, 2/25, 3/2, 3/9, 3/10 園內都有演唱會
相信呢幾日都有機會門票提早售罄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞