USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咩時間先係靚timeslot?
諗緊早定午去marioland
係呀.
kkday 真係有
想講trip.com
貴左幾多
如果買咗兩個唔同time slot嘅fast pass,到時係咪可以一齊晏啲個嗰slot入區,機動遊戲會唔會唔俾入?
唔得, 個QR code 過左時間就用唔到.
有冇師兄知道邊度比較多人活躍會收express pass,想放
依家5同3都好似得返官網

咁即係唔駛買

Mario入場得返可樂同trip
冇用架,依間一半以上退錢唔出飛
2個月
無fast pass唔代表玩唔晒
夠體力安排得好, 做農夫都可以一日玩得晒
如果mario 唔係放最後, 都叫差timeslot, 因為你玩完mario要出去玩其他game, 就咁入唔番去mario園區

如果mario 最後, 而且係中午傍晚時間, 依個timeslot最靚, 玩完可以逗留marioland繼續玩手帶game+食餐廳, 仲一次過睇晒日間+夜晚景色, 之後仲有時間出去衝最後1小時其他game
香港無咩人收, fb多數都係台灣人
mario vip tour最抵玩, 下面依隻:-
https://www.usj.co.jp/ticket/guidetour/viptour-nintendo.html

個人唔建議5 or 8 vip,
5 or 8 只係for完全一群未去過usj人夾份用
Ching你買咗幾多號 想收
thanks
多謝分享
就係VIP賣得3分鐘,以前都有Klook同KKday
6月3號
唔係一早有得入mario先叫靚咩見多人日頭去
日頭個堆多數係一開園就衝入去/抽朝早整理卷入. 買得FP,有得揀,咩時間都得, 睇你點plan個行程. 買得FP一定入兩轉mario. 所以係最多人一開園就衝入去Mario, 然後下午FP入多次,留到夜,食飯又得,去埋哈利波波影夜景就走..
可惜唔啱 btw thx
我買左FP7 4點入mario
但朝早去玩其他區先mario入一次就夠
14/5 遊行時間係1:00定2:00?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞