USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

691 回覆
5 Like 1 Dislike
唔好撞巡遊
好多選擇唔識揀,最後買左個多人揀既時間
1120開始到1540完

咁柯南值唔值得課金?
睇你係咪fans今日先幫個fd買左柯南+我英果隻fp4,佢哋覺得好值
唔覺
好好玩
啱啱去完一次分享少少經驗
上一次去都十年前,個時哈利波波仲係新區

買左柯南,第一日九點場,未有人穿橋前先入去
你當係一個柯南的殺人故仔咁玩就好好玩,
一開場有背景,有所有角色出一次場咁
無玩過之前唔知之前點玩,但係有個好隊友係好重要,我一條友派左個唔知嚟玩咩的日本仔比我,條友係咁唔用腦,最後真係一D貢獻都無.... 激死
最後有服部同柯南解謎,跟住仲有神秘嘉賓,兩個鐘好忙好快過,好值得玩

跟住入埋任天堂世界,排隊再排隊,真係天昏地暗,孖車係好玩,但唔記得掃錶好唔開心。

其實一日真係玩唔晒... 鬼滅真係勁多人排,我放棄
MINION都幾有趣,係唔郁的鬼滅,翼龍就好癲,我其實係驚佢鬆多過轉,我英都幾型,不過似之前蜘蛛俠?

巡遊幾好睇,中間仲有個位可以一齊出去跳舞打卡,好開心喎,果然係NO LIMIT
5月中usj預測人數19999人
有冇可能early entry都玩到囇Fast pass thrills個組合
之前炒價既彌豆子爆谷桶變咗公廁,個個都買到
我見最多人買都係星星
孖車都見到

彌豆子反而唔多人揹住
有冇人唸住玩 Monster Hunter World: Iceborne XR WALK ? 官網話要拎外買飛。
知唔知邊到有得買?
上官網買咗飛
英文官網有得apple pay
前2個禮拜彌豆子搶得好勁

有幾日朝早9點賣晒

但之前疫情果時已經賣過

搶果啲估計係遊客
柯南match到豬隊友係一件好慘嘅事。。。我都試過。。。
柯南要預番2個半鐘多啲

要睇清楚有無撞fp時間
係有幾日好多人買。而家任買唔嬲
Thanks
仲有得揀時間
前幾日係trip.com 買左express 7, 全部1230打後。

唸住晨早衝去鬼滅XR
想問而家如果8點去到
快證 11點先入

中間夠唔夠時間排隊買彌豆子爆谷桶?
4月中去 好想要
Check番好似fp7冇包既免費區都幾多
第一次去驚玩唔晒 好似冇買比錢項目既必要

Btw 提早入場券有冇得補買番架?
個條日本仔一開始諗都唔Q諗就去望隔離個答案
我返嚟諗下有D懷疑佢係唔係真日本人
定係同我一樣都係外國人
我去個日無人排,夠有找
想問吓mon hun餐廳係咪都要抽券先入得?定就咁排隊就ok
啱啱去完
Harry Potter 4D 30分鐘內入得
咪就係啲炒家頭幾日買哂
點知USJ大貨, 炒唔起
想問下Mario 餐廳要拎飛定可以直接排隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞