USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

690 回覆
5 Like 1 Dislike
你要問職員

如果職員比下面張補償券比你,你可以渣住張券簡紙上面寫嘅game當fast pass用

但如果佢唔比你,你本身個翼龍fast pass有機會作廢
聽日有冇人知會早開幾多
幾好食。但要排成個鐘。預早少少去,12點半後一定趕唔切parade
可以試下轉日文
有朋友都有類似情況 唔知點解轉返日文就買到
或者最方便就klook
依家fp都有得揀時段
剛係kkday買左門票同快證 請問係咪仲需要再透過usj app 預約時間去邊個園區玩?
門票包左哈利同任天堂 都要透過指定時間入不是隨時進入?
第一次去 好複雜
你本身買嗰陣揀咗咩時間玩就咩時間玩,
我上兩個星期想早一個鐘玩Harry potter 都唔得,要跟返張紙個時間
HARRY PORTER個園區依家可以隨時入,但遊戲要跟時間
任天堂就兩樣都要
名探偵柯南 the escape 全日文定有得揀中文?
tablet有簡繁中同英文
但表演只有日文,要睇番tablet先有劇情翻譯
好唔好玩? the escape 係app 睇唔倒排幾耐
今日個4d show 岩岩出? 而家排45 mins倒
escape係要另外俾錢買飛 (mon亨都係)
好易買到飛, 因為一場可以容納好多人(我諗40人左右)

鍾意解謎遊戲嘅會覺得好玩
題目亦有返咁上下難度
有時一場入面得1-2隊成功破解最後謎題
記住手上所有嘢都可能係hints或答案
係隻game門口買就入得?
而家係usj
可以現場買但未試過, 可能去門口問下點買
同埋留意一場要2個鐘, 裡面亦無廁所
200-300人左右啦,一定唔止40人
APPS買,你去門口睇下仲有無飛先啦
想問下著長裙玩唔玩到機動遊戲架
過山車無禁止長裙
但戴假髮就唔比

長裙得mon hun vr唔比玩,驚你kick自己腳會仆街重傷
唔該你咁飛天翼龍呢
咁晏,買唔到即日券啦
假髮
咁無問題 暫時仲有頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞