USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
係囉又唔係幾想租
我一向支持去日本官網買,但最大問題係未必買到, 有機會性BLOCK信用卡盜刷, 所以好麻煩
如果買到當然最好去日本官網買, 最多TIME SLOT選擇

而家大部份FP都要硬食哈利波特 (因為蜘蛛俠無咗,侏羅記承船遊維修, 跟住4月8~24日 HOLLYWOOD過山車又維修), 所以你買得MARIO果張都會有埋架啦
唔得
1隻錶只可以落1個APPS
唔可以分2個SAVE分開玩
玩GAME拎KEY打埋大佬先可以RESET
入去打大佬要用3條KEY
唔可以2個人入
好的 thanks 試左官網唔得先klook

哈利波特我入啊 所以無所謂

想再confirm係
官網揀mario入場券時間 ,例如揀1300, 佢哈利波特求其出個1500比我
但我可能mario都stay好耐
既然哈利波特形同虛設 咁我朝早去都得
總之我㨂啱mario時間就啱?
如果入MARIO LAND玩手錶GAME, 去餐廳食野, 再玩埋古巴YOSHI, 起碼要預4個鐘時間
而且MARIO封區果時, 一出返去, 就要再次比整理券先可以再入

你可以買FP4, 然後簡TIME SLOT簡12, 15, 17, 18, 19, 30, 31, 33, 42, 43, 44, 45, 46, 47....依類MARIO放最後嘅TIME SLOT

https://www.usj.co.jp/ticket/common/expresspass/pop-time-exp-4-variety-ride.html
咁你唔洗玩玩下走出去玩第2隻GAME

但你如果買唔到上面D TIME SLOT, 可以入場拎整理券果時, 拎多一張免費整理券(夜晚時間), 連埋FP咁就可以TOTAL出入二次

進入哈利波特園司唔洗用整理券, 所以唔洗理FP上面寫果個咩咩哈利波特入場, FAKE人的
我打算買FP7 諗緊mario乜時間好
FP7都一樣有MARIO+YOSHI擺最後嘅TIME SLOT
自己CHECK
https://www.usj.co.jp/ticket/common/expresspass/pop-time-exp-7-standard-special.html
弱弱一問
FP揀time-slot意思
係咪即係果個時段我必須去果到玩?
YESSSS
btw你有錢可以剩係玩MARIO之後其他唔用都得ga
唔係必須去嗰度玩,你買咗可以嗰個時間唔去,
但你要玩嗰個機動就嗰個時間先用到fp
係咪官網買FP有得揀time slot係最好?
上年去KLOOK買,Mario係夜晚時段
想問下蜘蛛俠紀念品店係咪都已經冇埋?
入到去就會大膽咗
未入之前都以為自己會淆

入到去敢玩hollywood dream
同埋有兒童區可以玩
無咗了
但係仲有蜘蛛俠杯麵賣
官網多D選擇
有冇去過嘅ching建議吓mario 幾點去好?想klook買fp
想買FP 4 V&R
MARIO 時間係咪應該揀黃昏時間去會好D?
HP 時間係咪都唔洗點理就得? THANKS
免費mario劵夜晚9點攞黎有冇用
唔正常
係咪第2封去咗垃圾郵件呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞