USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

707 回覆
5 Like 1 Dislike
想問有冇人用過鬼滅fast pass 大約幾耐可以玩到
去旅行 緊係慳返啲時間排隊,玩多幾樣野好過
唔做農夫就要等臨關門前個零鐘去排
邊度有得買?
琴日朝早10點見人直入咁濟
4月25號有新 不過唔知係乜嘢
仲未知幾點。。驚同fp d時間撞
我喺klook 買 fp4 唔知而家仲有冇
有冇巴絲呢排有去usj買到彌豆子爆谷桶?
想問下每日有冇限量?
見到Klook有得買定,限1100-1800兌換
上次去大把,唔駛緊張
買左機票先發現個幾日盆休 係咪會逼爆
差果150蚊 抵啦
FP大家揀咩時段?
哈利波特放黃昏係咪好啲? 可以睇埋夜晚城堡
有無人試過B日唔買fast pass 會有咩感受?
Plan左兩個月
前幾日終於去左
買包鬼滅xr 嘅fp4
一入院睇左我英4d 之後前少少買禰豆子爆谷桶

最後玩左minions 有驚喜 唔錯
大白鯊 有少少嚇到同埋噴到濕哂
Mario kart 有啲失望 無想像中咁正
Harry potter 禁忌之旅 好玩少少刺激
鬼滅 好正 一定要玩
出入harry potter園區無限制
你揀咩時段都可以夜晚再入去

依家剩係得任天堂園區有限入場
但係兩個game嘅fp有時間限制
如果揀左HP朝早 變左朝早要去一次HP? 夜晚要再去多次HP
係, 睇你自己喜好同行程安排

諗住剩係影相又影得快手嘅話
黃昏至入夜30分鐘已經可以影均成個USJ多個位置

但如果一心諗住排多幾個ride
咁真係諗每個區剩係去一次比較慳時間
有冇ching可以幫手買個怪盜基德爆谷桶
見好多fast pass都只係去到6月2日
六月中打後嘅fast pass請問幾時有得賣?
Cool Japan全部去到6/2完
sorry攪錯咗, Cool Japan去到6月30
我見日文版官網6/2打後有第二啲 Fast Pass 係唔同組合, 可以留意下
FP4 Variety Fun
FP4 Variety Thrill
FP4 Adventure Fun
FP4 Fun & Thrill
FP4 Fun & Theater
岩岩買左5月中既FP7 standard special
而家想買定mon hun xr, 但見佢要入nintendo園區
fp7包左既nintendo 入場券好似要當日6-7pm 先入得
咁我mon hun xr個時間係咪都要就返nintendo區個時間 有冇得早d入場
之前未去過usj
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞