USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

690 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇人想租Mario Watch?
$40/7日
我3個人,有日子都冇用
有冇兩隻?
early pass 一開門 衝去任天堂 比唔比入
定要抽左卷先入得
俾,early pass就係咁用,當然你要好早,佢寫開9點有可能8點甚至更早開俾冇early pass嘅人,哩班人一入去都好大機會衝去mario 園區,只要園區太多人就會限制入場,即使未夠9點佢都有機會限入場。限咗除非有fast pass(包mario設施先計)或整理券(整理券=籌)
唔玩機動遊戲值唔值得入usj?
自膠 搞錯咗另外一間
終於成功買到,多謝巴打
有 ,請留TG
試下去英文官網買

出租Mario Watch
$40/7日

幾多隻都有

https://t.me/rentformariowatch

請加tg
唔好意思 大啲野想請教大家
如果klook 買了fast pass lv 7
佢Harry Potter, Mario 個啲有限時間
但飛天翼龍冇
是咪即係幾時去飛天翼龍都得
係,即係中間你見得閒去玩就得
想問吓有無人嚟緊4月6去玩MH
早幾日同fd去完
買左fp4 (mario+hp+鬼滅+翼龍/大白鯊)
本身重心係mario+hp 係呢個前提下唯有揀左呢個fp
入到場發現誤打誤撞買左最有用既fp (當日鬼滅全日keep住180分鐘以上)
hollywood好撚恐怖 一落斜就成個人捱前晒落個安全帶度 一路衝就一路驚會唔會甩安全帶飛落街
mario同hp其實唔係囡囡既話可以唔駛排個d打卡影相小遊戲位 慳好多時間
感謝巴打
Thank you very much
3月中先入場
想問早做幾時可以係個app到scan 張飛既qr code
做農夫要爭分奪秒
有時前一日都入到
去到閘口排隊果時再入都得
日本人基本語言禮貌
Hollywood剩係扣腳唔扣身。大脾瘦啲扣唔實嘅話。衝落去果吓真係會有跳樓感覺
英文版官網usjticketing搞咩....試哂HCBC Visa Master Aeon卡都俾唔到錢, 點解決?
買哂門票FP係差 Monster Hunter XR, 有冇巴打幫到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞