USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
咁呢個可以慳返
想請教各位師兄,小弟5月8第一次去環球影城,跟住諗住買兩張快速通關證,但係第一次買嘅時候冇留意,只係買咗一張,發現咗之後跟住再買多一張,買完最後發現兩張證嘅指定入場時間唔同,請問各位有冇方法可以換返兩張同一樣嘅時間?感謝感謝🙏🏿🙏🏿🙏🏿
黎緊6月第一次去環球影城
想買VIP門票 5或8小時
但睇左官網同Klook KKday都冇
係咪而家冇得賣喇?
有冇人試過caorusell買fast pass?想買fast pass4但係klook同kkday想去嗰啲時間好多都冇晒了
見到去果日係予想A, 諗梗買唔買FAST PASS好
就算買fast pass D 時間都要搶, 去得好鬼快
係呀, 靚TIMESLOT會比人搶得好快
予想唔一定岩, 日本假期或者新GAME推出時期就會勁多人
唔好
caorusell係騙子集中地, 奶野唔好喊
5 or 8小時價錢逐團計, 唔係per person, 無論1個人同8個人都係一樣價錢
如果你自己去, 買mario vip tour 果隻先係per person收費
外國人買所有fast pass無得退無得改
除非你有日本住民証+日本門號, 搵usj hotline先會改
fast pass sold out會唔會再放飛
有試過, 但係好少發生, 你當無會比較好
而家fast pass可以預早幾多個月買?
想買鬼滅+英雄+MARIO FAST PASS4
KLOOD都冇得買
USJ fast pass啲組合會跟據當時園區有咩遊戲而改,唔同日子會唔同,如果官網無,其他平台理論上都無
我都覺得應該冇,馬里奧嗰個諗住入去睇吓有冇搶到入園嗰個先
買唔到fast pass 可以點入園區
見到官網 klook kkday都冇
trip.com
不過貴左好多
諗緊買唔買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞