USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

691 回覆
5 Like 1 Dislike
點解去usj會有靈感著長裙
玩Harry potter 個禁忌之旅應該會走光
本身女朋友問 但其實我已經叫佢著褲
放棄了, 本身fp7 都未玩晒
排左個鬼滅已經用左唔少時間

人老左, fing 兩fing 都有d 作嘔
鬼滅係唔係逆轉世界?
我個fast pass淨係寫好萊塢美夢,有無人知排唔排得鬼滅
想玩鬼滅theme多過柯南theme
我都係 玩完有啲暈
鬼滅fast pass都排咗45分鐘
玩過山車都會走光
靚還靚 都係建議著返褲
Fp包好萊塢美夢
有冇人知咁寫係咪只係包forward 冇得揀backward
鬼滅之刃×好萊塢美夢‧乘車遊

我想講呢個,介紹呢個嗰頁入面有寫逆轉世界停開
好萊塢美夢有得揀播咩, 逆轉世界無得揀
鬼滅3號, 柯南4號
明明見有個express4叫Limited
有 mario hp 鬼滅 我櫻

但我揀咗日期後都冇呢個揀
係咪已經冇再出呢個set
定係我揀嗰日冇?
想知道復活節去USJ
冇Mario 嘅fast pass 係唔係冇乜機會入到Mario 園區
想問吓5月11號打後係咪冇fp7 variety買?
唔知點解淨係得standard special有貨,但係我唔想玩我英想玩飛天翼龍
ok原來飛天翼龍5月12到23維修所以嗰段時間冇得買variety
一早入園一定有機會
8點拎整理券實入到
有冇FP7唔使揀Harry Potter?
老左chok 兩野就反胃
最後fp7 都冇玩到翼龍, 隔離個人唔肯玩
遊行4月之後冇咗
睇頭po,自己追網站睇每日派完時間
去到4月6日
無,暫時張張7都有harry porter
柯南係咪一定要兩個人一組先玩得?
我如果一個人去嘅話,但係又唔係好識日文點算?
Yes
一支公要同街客組隊
職員會幫你配對
早少少入去配對,唔好太遲,配對唔到好麻煩
Ipad有中文,所有問題考智力唔係考語言
類似玩bio hazard無攻略咁,密室逃脫果啲咁,自己諗無tips
我驚配咗個日本妹,害咗人哋姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞