USJ 環球影城 綜合討論區 (7)

690 回覆
5 Like 1 Dislike
想問下donkey Kong幾時開
想換任天堂整理卷 同女朋友去 但FP唔同時間
1640一張 1420一張 想交換 是但一個時間

想環1640左右 or 1420左右

可送一張Hollywood dream Fp code

翼龍FP. 都可以交換
想問下有冇人最近試過用apple pay 買倒門票同fastpass
係。依排仲要730am開
所以有fd真係同fd去一組比較好
單拖去match街客都係博識女仔識男仔多
估計4月至5月
咁真係要5點幾起身
有冇巴打分享點買到柯南解迷飛
試曬屋企d信用卡都買唔到
各位注意

日本春假已開始了

USJ聽日3月14日開始進入地獄時段

聽日會有極大量手持年間pass嘅學生入場

預計園內「超超超混雜」狀態

依排early in 715am 一般入場730am

如果想省錢唔買fp做農夫嘅人,請630am或之前到達閘口

衝閘優先遊戲 鬼滅XR ride (估計繁忙時間要排280分鐘或以上)

次選遊戲 hollywood dream 向前或向後
同埋侏羅記翼龍(估計繁忙時間要排200分鐘或以上)

免費Mario整理券盡可能拎12點至4點時間,mario餐廳估計都會派整理券,入到marioland後優先去餐廳睇吓有無派整理券,如果有,拎定先。

Minions同我的英雄學院可以考慮留到夜晚7點先去排隊

希望幫到大家捱過難關
嚟緊會去usj 有買express pass
有英雄學院同柯南4d

呢兩個大家覺得好唔好玩
可能佢遇到我呢個遊客又係死肥宅不爽掛
官網連埋入場卷FP同柯南一次過用HSBC
收SMS
DONE
日本官網?
YES
呢兩日都入左場 真心都算幾多人
唔買fp每個都要排2個鐘
今日去左USJ 無想像中多人
Mario kart勁伏 唔知玩緊乜
個AR眼鏡又唔啱大人size 點解唔分大人細路size派
弱智先會話好玩

機鋪呢部仲刺激
柯南值唔值得玩?
Fast pass Variety Ride寫話飛天翼龍/大白鯊/hollywood三揀一
但揀時間個時又唔洗揀定
係咪到時去到其中一個機動遊戲 比個fast pass啲職員睇就ok
對 玩翼龍啦
Thank you巴打
諗住翼龍用fast pass 再自己排hollywood
順便問下Hollywood建議玩向前定backdrop
我自己玩得幾開心
睇show 又得意咁

呢個禮拜都上klook都買唔到兩個月後嘅FP
5月12-15都買唔到
有冇ching知點解
呢個我都答你唔到
買左xr4 冇玩到hollywood
勁黑仔
5月中去撞正飛天翼龍大維修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞