(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區223新手問嘢睇#1

1001 回覆
0 Like 4 Dislike
Rack個handle都好怪
佢出面嗰個又係會爆頭,入面嗰個又太近塊鏡,做weighted有可能會爆鏡bodyweight都得嘅,但因為做bodyweight pull up而霸主個rack應該幾乞人憎
打錯字,反正條友都係坐係到
seated incline bicep curl,無事既
元GO變左啦 爛野冇人整 餅鳩擺冇人理

btw
之前一直去開soho個場,當初覺得操腳個層好撚正,多squat rack/platform/barbell,但愈做愈差,成個場愈黎愈污糟,而且愈黎愈多人,好多仲係齋坐用電話

反而go24雖然細,但啲人用得好快,唔洗等好耐
我之前都係用近鏡個邊做weighted,assisted dip machine又係會撞落部機

但北角個場好似比較少人操腳
45蚊無限蛋白質

有火鍋店推出月費 $999 無限任食火鍋放題計畫
https://lih.kg/3540028
懶豪放 Pure 大把
我見過有條友成部電腦拎入 Gym 開著 Excel 做公司嘢
每次見親佢都係周圍搲人吹水多過做
食到痛風
搵馬蛇食, 佢咁高intake
佢唔係好食肉
Kyan Ho跟番BA之後 D英文多到
今日24/7見到個後生做45KG 5reps
睇到我懷疑人生
同意 尤其係有discount同無個價差幾遠下
好平常啫
對比BP 應該有110kg
好平常
唔怪得
不過如果馬蛇dna睪酮水平低
食多d大豆異黃酮都唔會有決定性影響
佢食素肉
https://www.instagram.com/reel/CyCFVnRN_7K/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
舉咁重完全冇叫,冇掟db ,full rom ,呢d先係gym友
有食正常肉的
Derek都會掟db
馬蛇會唔會, 畢竟波標legend佢都佔左一席位
所以cbum先係我偶像
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞