Samsung Fold / fip 討論區 (4)

812 回覆
6 Like 6 Dislike
當會驗屍啦
zfold 4 嗰陣就比較大舊,新一代唔知會唔會都係啦
就咁睇incredible巴打嗰隻會冇araree咁大舊
即可以慳返車錢,部note8佢估價都得300,但低過300又唔收
中英一個keyboard 可以左右slide 就最好
維修話無Pairs 要等一個月 痴撚線
唔撚識訂定Pairs for emergency 架咩?

睇佢stock management 就知呢間公司幾on9

個職員都同我講至少十月中先有機會拎機
睇黎真係唔少人壞呢樣野
up上one ui 5.1既用家真係自求多福
我up完都壞左內mon同speaker
fold5今年又無咩大improvement,fold 4根本可以再戰多一年
但software update令到啲件壞真係cls
我咁岩今個月底完保養,之後接住samsung care +
我問佢,成個月無得用電話,你會唔會extend 我個warranty
佢話乜都無
本身用緊IPHONE X 而家電量61% 頂唔緊
見15冇咩特別 想試下摺機
想問下而家點出FLIP 5 最抵?
係唔係PRICE.CO最抵 $62XX 見送好多野
SAMSUNG Galaxy Buds2 藍芽耳機
SAMSUNG itfit 3in1充電套裝
外屏玻璃保護貼 送額外半年(PriceCare維修補償計劃)
+$200 換購Samsung原廠矽膠薄型保護殼
+$998 換購Samsung Care+ 第二年保修
有冇巴打 比到意見
我有隻sandisk 嘅SSD外置硬碟,之前用sony插線即可以用,但插入fold5到就顯示充電,讀唔到入面d資料,點解?
用緊fold嘅你地會拎黎做公司機定私人機
私人機
公司機用3星d 3000幾蚊中階機就夠做
我公司機用緊s22u,私人機iphone x.
諗緊fold 5 取代X 定 fold5做公司機 s22u改私人機
fold 用黎睇pdf email excel 好似好正
如果你求mon大咁應該係得fold你揀
我成日要去地盤,嗰邊大塵所以先用中階機做公用
我換左 araree玻璃貼 完全冇問題
最後用 miles leung , 似返 kaiboard不過冇emoji
其實佢喱個就係喺miles度copy再更新
不過暫時好似唔覺會更新下個ui
我想買fold 5 做副機, 現在 就用緊S22U , 但諗諗下無理由副機 貴過主機。 因為重視影相, 不能fold 5 做主機。 所以可能S22U + ipad mini 算
未瞓醒啱啱發現係同一個黎
做人要有原則
公司野一律只能用公司數
尋日收到message 拎番部機
外觀同新機無分別超靚仔
最重要係啲data無比人format
Fold 5前mon貼邊度有得買, TB 搵極都唔覺有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞