Samsung Fold / fip 討論區 (4)

811 回覆
6 Like 6 Dislike
一星期都冇就扣一次,內心好唔抵
fold4 one ui6.0幾時出?
暫時未
好似話係23號開始派 但fold5都好似未有
我諗呢個月尾合夥兩日應該有.S23 就尋日開始
有冇link?
【淘宝】https://m.tb.cn/h.5k13Qar?tk=Hx9hWeyuxTm CZ3457 「适用 三星 Z Flip 5 Fold 4 3 W20 W21 W22 W23 折叠屏 金牛盾 金刚膜 高清隐形水凝膜」
点击链接直接打开 或者 淘宝搜索直接打开
部oppo fimd n3好似來勢洶洶
我見數記做緊優惠好似仲抵過Samsung week買
好後悔買左fold
而家black friday送乜送物抵好多
早知等多陣先買
btw如果想買book3 係咪都係教育優惠最抵
屌你老母
賣就賣最貴,相機就最撚廢,
順又唔夠真旗艦S23順
OS Update schedule又二奶命,倫落到同A54一樣

黐撚線
fold 5 而家賣出去賣到幾多
而家fold5賣返出去賣到幾多
係,廢到而家要買多部傻瓜機跟身。
我用左一個月
副機咁用
出奇地好用
問題係佢SYNC 唔到 icloud ( 其實得嘅﹐用OUTLOOK + app specific password)
但我想用番佢原生 mail , calendar app
因為OUTLOOK 本身SYNC 左公司 mail account
攪到想轉佢做主力機都唔得
睇見都驚
fold5 都咁易有問題
邊部?
fold5
裝2個outlook解唔解決到?
我fold 4 用左一年
換過一次mon 貼
其次 電 流暢度 接收 都滿意
摺痕係有但我正面望唔影響使用

開開合合成年個較位無覺得鬆 但係無以前要咁用力先開到係真既
日日襟更新部fold 4都係 5.1.1

我都開始唔急更新了
韓水升左
咁請問有咩好大分別

我見屋企人係d 字圓潤左
但部機唔係我用
我唔知手感上有無分別
我見係android 大update 所以都期待
升左一日未有咩大發現玩多兩日睇睇
國行今朝有得升
港行應該今晚都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞