Samsung Fold / fip 討論區 (4)

951 回覆
6 Like 6 Dislike
好快就會壞排線
建議過保後唔好更新
利申:受害者
水而加好平,岩就去
4 8g1熱呀。
差咁少一定5
水而家都用到八達通
大分別得雙卡同 sim+esim

買部新淨長保二手玩下算啦
水貨一樣用到ai?
想問flip 5外mon 用乜mon 貼?
係咪貼玻璃貼都得.
最後搵到8k 買到部全新256行一年保
呢兩日拎
頭先拎左機了
本身用緊14p 諗緊2部機一齊用
定係將個iphone trade 走佢

另外請問各位ching 你圾有無貼外屏mon 貼?
有,唔痴好易花。
fold5?
抵喎
係呀 CSL/豐澤呢d 會唔會有貼?急用
本身見到全新7200
再睇多兩睇見到8000 仲要行就衝左
同個賣家一齊去SMT 拎機
不過d 禮品歸佢 但我無所謂 機平就得
7200 係水貨
cmhk 89xx 512gb
包哂貼 充 贈品 耳機 信用卡回贈

係咪當堂覺得自己水魚呢
堆黃豆唔值 900
豐澤有,佢網店有寫邊間有現貨,但建議佢寫有都打電話去問有冇先
佢意思可能8900買到512仲送好多野
我8k 只係買到256 我副機用我自己夠用既都

其實smt 都有送耳機果d
但只係俾左個賣家拎走
不過我唔係smt 客
又唔係cmhk
所以呢d 優惠唔到姐

不過512 8900係抵既
thanks ching
頭先已去貼左先了
都抵嘅,教育價都買唔到咁平,開頭睇漏咗 8,000 係 256GB
耳機個個buds se? 水貨先2百幾
個3合一叉電座廢既

你當副機用256應該唔會唔夠既
除非netflox 個d offline 片放晒落去
我fold 4睇公仔書用左十幾gb 都未睇晒

我覺得摺機優搭係去旅行睇地圖攤開都方便
同埋Samsung機聽歌係好d
你試下同一對耳筒用ip 同佢黎睇下d 聲
我覺得都明顯既
個摺痕個mon 開光d 就減輕好多
有無男人用緊z flip 5,見cmhk價4700平左好多想試下
佢送果隻好似係buds 不過唔知邊代
隻sony 1000m4未壞就繼續用緊
佢送d 配件其實我唔岩洗
同埋副機諗住256夠用

一路唔敢試 一黎摺mon 未試過驚好易壞
二黎自己本身好多年前用過samsung 都無好下場
同埋新出果陣價錢真係好貴 最平都要13500
但自己又想試下摺機
佢內mon可以三開咁做野好似舒服過電話
有舊機trade-in 可能豐澤抵啲
$5398 減1000 仲有成堆嘢送.
佢出第三個月韓水已經8500有512,14pm+fold5一齊用好爽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞