[PS5 9月/xbox 下年/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(7) - 劇透請四重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
可能我投入Minthara 既對話
我覺得佢幾多野講 好似想補翻act1/2唔存在咁
原來karlach新結局唔係cut左既野,係即刻重拍
ps5係咪今晚12點先玩得
良心公司
老實講好過無 有人話佢最後似 90-00年代電影結尾咁
應該改唔到做 經歷過乜乜乜 最終解決問題 個步
爆左玩左兩百幾個鐘 睇到佢週年講Thank you 條片真係好感動
希望佢witcher1 remake / witcher 4 可以做得好好睇睇
到底隻狗 比敵人打死 會唔會再復活/召喚到
想帶隻狗去冒險但怕比人打死
已經死咗好多次
長休會番生

不過好易死廢事召
明明上作Sir Lora戰鬥識自己搵位匿埋
完全唔理佢都起碼生存到Act 3

隻狗狗得5血,成日比人集火,仲要自己控
其實除左靚都冇咩理由請佢,行邪線既理由太少,基本上為惡而惡,殺人又會冇左d支線
到底以後會唔會出番好d個結局動畫,而家好似就咁講幾句野就完
可能會,至少而家同伴結局已經陸續拍返動畫
Gamepad UI邊到換底衫
想問ps5豪華版,邊到攞番d物品?
camp旅行箱
之前勁期待佢話果個1萬7千個結局,
而家好多支線做唔做好似同結尾無關係咁,
二週目就無咁大動力追求完美,
當然整體神作
有時就係搵佢或者其他魔寵頂多1,2下就好幫到手架啦
法術系 點製造優勢
係咪都係狀態

法師得幾個環 如果miss 晒成場戰鬥就企係度
想知有無改到4環困惑術描述依個錯得好交關
建議你玩埋DOS2
同廠前作
就係冇擲版本
但好似唔係所有野齊,專用色仔都唔見點攞
仲有其他野
變形面具有
一開波斬左佢隻手 應該沒機會再見到佢
擲骰時有得換skin.歌玩bard自動有.畫要係開頭d地方自己搵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞