[PS5 9月/xbox 下年/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(7) - 劇透請四重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

不過我覺得最mind-blowing 都係Gale果個
去到第三章
仲有嚴重失誤,根本同Xcom 一樣
俾你劇透左添, 我自己衰開黎睇

二週目考慮緊開威爾溝卡拉克定開邪念溝明薩拉...
唔好玩minthara 住,等patch fix左先
下仲未fix咩...我用左成個月先爆第一次機以為已經fix左...
威爾同卡菈克無乜cp感,似uncle 同 nephew多啲
卡菈克做fd 好啱feel
但完全冇溝佢意欲
我行哂成個act1地圖咁濟,打算過版提示我lv唔夠,係咪因為我skip左劇情?

有時玩到有啲lost係咪都正常
我只想收工輕鬆下唔太用腦玩, 覺得薩爾達傳說都難,ff16 好易
搵晒幽暗地域咁多個入口未
熔爐,養育間打左未
打晒唔會唔夠 lv wor
打 Diablo會好 d
岩岩ps5開始玩

自己詩人 帶影心 蓋爾

想劇情體驗最好

淨底隊友帶卡菈克定萊埃澤爾好
Patch3 先修復,會多1500句對白
冇講實係patch3,同埋本身冇幫佢整支線,所以唔好有太大期望,咁就唔會失望
睇下係咪嚴重失誤先load
我通常放大個人見到個數字定曬先㩒
突別d樓梯濕鳩位好易斬空氣
ps5
真係想開個開放隊友數量上限既mod
而係無bug 正常睇到佢地劇情+對話既
好多隊友都被人冷落
唔係aim快手爆機/心目中完美結局/全成就之類咁大壓力嘅自我挑戰嘅話,其實都幾輕鬆玩,反正聽到d人要玩百幾個鐘就知急都冇用
上網睇到唔少好得意嘅玩法就覺得自己口遁/正面打爆咁二元過關都唔算有咩腦
thx

如果想搬箱又點㩒
調查佢又唔得
開動作睇又得推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞