[PS5 9月/xbox 下年/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(7) - 劇透請四重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
我覺得同隊友有少少不便既野就係
想專一某個角色 盡量唔同人Flirt 既時候
枉枉得翻個選擇就係 1. 你翻營地啦 2.離開
唔做情侶就無計傾咁
最慘係佢哋會自己衝入steelwatch個自爆圈,真係唔死都無用
拒絕蓋爾好少少的,係共渡一個友誼嘅美好晚上之類
作為派好人卡嘅場境都真係幾浪漫
睇落效果冇重覆 話唔定得
我睇巴哈啲人話patch3會整好佢,不過我懷疑佢嘅劇情應該會少過哈爾辛
你解決左人地嘅心結,梗係好感度爆升
哈爾辛話哂係act 1 2 要角,

少過佢其實都合理既😅
用mouse啲野好㩒好多
如果你PS5用手制要揀野有排郁過去
同埋PC有機會有MOD玩

利伸: 玩PS5
好似唔多見game鋪宣傳賣/訂之類
除左日版好似冇實體
搞乜春呀 1loadsave 啲完全唔同陣營事嘅人打我on99 係飛船1loadsave宜家迫我殺賽夫洛

隻game啲bug可以再多啲 吹大左
想問好耐
依家帶左頭盔但好柒
有無紙娃娃系統之類
可以隱藏個頭盔
act 3 係咪好多bugs?玩到act 3 開頭聽講好多bug 同d boss 同ending 有d 求其諗住過多排先繼續
竟然
吸血鬼仲係32
唔知係咪後期可以大幅加
我自己淨係中過一次...冇裝mod個啲 第一次玩好人線
中左影心占卜消失bug
啲人話minthara最多bug 所以唔好玩個個角色住
尋日bug撚到我隻影心清朝人咁樣
我係直頭3咁樣不過飲完水有條女無啦啦出嚟殺咗個女祭司同隻巨哥之後仲話咩佢老細叫佢幫我哋,而家我連條女咩名佢老細係邊個都唔知打都唔洗打
你未去晉升之路個邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞