[PS5 9月/xbox 下年/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(7) - 劇透請四重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
有pc一定pc
120hr爆機 想開2周目裝MOD
想問其實有冇得所有同伴都custom唔帶npc
Dark urge

Act3求救

應該係好似睇住個仔出世 再成材嗰種感覺
第1章完成度已經好高但未整哂唔敢擔保住,結果都係同原罪2一樣頭重腳輕唔完整有D可惜
搵鐵手班人囉炸彈炸佢老味
唔使 MOD 嫁...
FGO 跑團

瓦爾基里(女武神) - 戰士 Multi-Class 遊俠
阿爾托莉雅(騎士王) - 單職聖騎
所羅門(魔術王) - 牧師 Multi-Class 法師
哈桑(無雙Assassin) - 單職刺客

自己整角, 玩起上黎好有沉浸感
依家個個邊到聖人咁
講幾句就團結一致,搵解取方法太假
個啲矮人真係唔死都冇用 屌你救完佢補滿血佢又衝返去同人隻抽比人拍2野收皮
點解咁多人EA沉明薩拉船一黎扑野扑得好睇2黎堆隊友陷家都係自私鬼係明薩拉叫鮮明好少少
咁我覺得有一兩個自私鬼會合理d既
依家好似幾句就被主角冧掂左咁
有d怪
Btw我都想溝minthra
希望快d搞返掂個bug
咁自私其實都好正常
個營入面其實全部都只係一面之緣
互相提防好似吸血鬼咁隨時想做低你先係正常
因為感染左蟲蟲係佢地個世界觀就係得返3日幾命
咁正常人知自己時日無多 為自己出發真係人之常情
比你感染左 之後搵極解藥都搵唔到
人都癲啦 其實仲點會真係去救村 仲邊有心情興祝
minthara靚女還靚女 色情還色情 但真係過唔到自己嗰關去放棄班tiefling

聖騎5lv + 戰爭牧lv1 + 戰士lv2 ,做到4打
落埋加速術 飲速度之油
可唔可以加個3lv rogue多個bonus action用多次War Priest
然後再加個3lv ranger第一turn多一個extra attack
Cleric 1 + Rogue 3 + ranger 3 + fighter 5?

得左
其實佢後尾向我表白係感動嘅,但為左要屌影心,我拒絕左佢
我打完之後已經死咗一堆幫手
Transform NPC Into Playable Character - Make Custom Character - No party limit - Resurrect Dead

呢個mod有得複製npc做隊友
記得有個會話一齊去飲返杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞