[PS5 9月/xbox 下年/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(7) - 劇透請四重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
半精靈最靚
幽暗地域同養育間清曬
但如果我揀左幽暗地域去到琴手旅館
行返養育間條路係咪會無得遇返d哥布林?
鋼鐵王國好難全員生還
我用開個三個模 覺得最靚都係呢三個

輪廓有D Sharp 但係想用精靈用弓就係佢 就咁睇a tier樣 但係 有時過場動畫唔知點解會高潮眼 好淫咁
下面兩個我都覺得s tier

魔人睇落去幾順眼

半卓爾 高冷 幾鐘意

d輪廓係要揀白人樣先靚 玩遊戲玩到反映翻現實
D魔人仲靚女過半精靈
NPC一大堆都正
接受到魔人條尾龍骨就無野
你會係第二到再見到
想問ps5版話9月3號出
係一陣一過12點就有得download玩定點?
preload左應該到時就有得玩
download 左啦
12點玩得
原來一開頭條村如果搵到karga封信可以引導佢變返好人
之後聯手對抗黑暗 感覺係最好ending
不過所有人都係逃唔過ACT2前比我屠殺嘅命運
綠皮妹越睇越順眼
玩緊pc有冇得引繼過ps5, 想轉手制
佢根本係搞笑角色,好似佢形容變mindflayer過程七情上面,做晒動作好笑笑.仲有話佢讀錯tiefling同faerun又係好好笑.同埋佢同影心個故事同感情線應該係咁多人入面寫得最好
有cross save,用larian ac
https://www.youtube.com/watch?v=_wW4Fdh6zFM
ps5 trailer, shadowheart聲音導航
偷咪得
但留意返偷嗰陣要開隱身同拆隊 唔好潛行
因為要兜個圈入咗佢視線先會攞到唔俾你咁易攞
想問ps5同pc有無得連機?
啱啱偷咗 個cut scene 會變到幾搞笑
打完哥布林營地點解除
翠綠森林門口仲係有毒
有無巴打玩緊p5 嘅 柏德之門3 , 唔知點解玩玩吓會無聲音
入到ACT 2 發覺D怪難打左
下下都打到成Team半殘 要返去長休
大家會揀咩難度
你可以打暗影之歌 但係唔潛入啲水到就OK 唔洗全部再打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞