[PS5 9月/xbox 下年/PC]Baldur's Gate 3 柏德之門3 討論區(7) - 劇透請四重

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
會。不過台灣已經有人整繁中patch fix左好多
下麵
冇刷lv,做多d支線,做多d符合出身既野拎激勵點都有經。難打可以去其他地方探索下先。大部份戰鬥都有得外鄉人
BG3 係玩屈電腦機 wor
玩下夢幻模擬戰, 三國志英傑傳, triangle strategy
提升下自己經驗先
鬼婆有乜好偷
想問act2 治療中心啲特產武器啲戰技係咪假
淨係for npc 用
好 試吓先
上唔知你講邊度
下係要去塔底拎禁魔花做能源,d機械人就識打你,,對劇情唔知有咩影響
我諗 其實就算呢隻唔係 CRPG, 無左掉骰呢個環節
呢隻都會係一隻好正既rpg, 全配音 +表情 真係沉浸感一流
好多人都係瘋狂load save住咁玩 其實整個唔掉骰既mode/mod 應該都保持到一流水準

唔知要等到幾時先有下一隻 full voice acting 既遊戲
我係遇蜘蛛精跟佢隊入月出,入到月出之後殺佢拎
傳送門個度點撚樣守
4回合個門得71血
D幽靈弩手1 hit 10+ 仲要必中加數量超多
係咪on撚9?
似係只for support 隻boss
其實歐美大廠整既好多都fully voiced
火牆+飛劍
或者少林寺把神裝一野盲哂啲怪
唔知你係咪講緊招精魂
真係有奇效拖撚慢曬班近戰
咩鳩洛山達之魂, 蓋爾大火球全部出曬
大山婆啪錢+加速+狂怒係咁擲矛先過到
石牆術擋住敵人或者疊箱保護個portal,之後focus打黑影,因為佢哋識潛地
屌見佢咁撚癲8d8 8d10仲有debuff
仲有個600血金色肥婆
隻隻咁難打唔怪得可以靠嘴炮
係最頂嗰邊位打橫放4個箱近戰好似已經上唔到,佢哋唔識用跳。
唔知今個星期會唔會有patch

點解明薩拉條屍會喺隻怪身上係咪bug黎
做火魔怒掟炸彈同火酒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞