[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
唔想因為咁推post
V <Blue> Official Teaser 1
https://youtu.be/4AIcfYCEug0
sorry
我明因為我都接近小國旻咪雙本命
旻咪真係好天使
睇過Bon voyage Malta 篇真係無可能唔鍾意佢
我都導咗幾個朋友鍾意旻咪
唔緊要啦
9/13 先出今日已經出定teaser
再一次等到碗湯凍哂都未等到首歌
係咪依家興咁樣宣傳?
樂觀啲諗原來大家都係等人出聲
咁我哋平時要講多啲嘢先得
諗起NJ asap都係一早出teaser
中間出左好多mv
最後先出返full version

啱啱睇返promotion schedule
唔見blue MV full version
係咪學asap咁玩法呢?
由東京行開始ship國旻,癡線婆就邊度都有,但國旻飯同柾泰飯比癲同毒真係比唔上
我都係鐘意國旻,旻主擔!
前排睇suga final,差少少可以見到旻,可惜我淨係睇最後一場,完美錯過嚟哂國旻,不過可以見到南俊仲有珍同jh雖然好遠
認同惡毒+口臭程度真係無得比
自問都睇唔少+聽唔少,亦見證過tw大把國旻acc比佢地檢舉到block哂
但人哋啲洗腦tiktok summer 歌炒得熱個場
依家V全慢歌完全炒唔起
我都替泰亨有啲失望
攪咗咁耐終於出solo 但聲勢不似預期
最後一場好抵睇
我睇online streaming 都咁難忘喊到抽筋
現場睇一定勁正
你個陣係自己上網搶到飛?
其實泰泰同Jennie個緋聞真係影響到fans對佢忠誠度
我有朋友因為單緋聞 對泰泰無感覺了
佢本身本命係95line
另一個朋友(本命泰)無脫飯
但都過左一段時間先睇返泰泰嘅嘢
如果係女友飯
聽住love me again同 rainy days 想像係疑似對住Jennie 唱真係乜feel 都無
咁大個人名成利就拍拖真係好正常
真心大方啲認咗仲無咁大傷害
早果輪脫粉潮走左好多真金白銀支持泰既人…不過我見佢地講脫飯原因係覺得佢唔尊重同呃fans所以失望
我反而覺得佢做得宜d genre都預左冇pop songs咁有noise,不過都想入伍前做番金泰亨,只係冇諗到結果比預期再差d
之前有人講過V一早用過ig
但follow完Jennie之後話唔小心follow
所以有啲人覺得佢呃fans

但點解會話佢唔尊重fans
搶唔到,買牛,我仲要開場前最後一星期前先決定衝,唔想比自己後悔,結果真係喊到仆街,就算而家諗返起suga喊到咁都一樣會眼濕濕
搵得閔老母話無期望就假嘅
反而話之前話作落好多歌
依家出咗兩首都係nj 嘅班底
我想聽吓泰亨嘅創作多啲
同埋SEVEN 早一個月出咁成功個對比更明顯
我成日好擔心買牛會入唔到場
你真係做咗人生中其中一個最啱嘅決定
2025 如果搶唔到飛我都會買牛
係咪因為影到都一直無出過聲?
我有朋友就係呢個原因脫左飯

如果我諗完都唔去就一定係人生中最錯既決定,因為我已經好後悔無衝釜山場
2025搶唔到都一定場場買牛,我要見證佢地合體啊
都係影響日本fans姐 歐美不嬲都係睇實力多過睇樣 中國都係睇樣

2025 我已經將我嘅schedule hold 起哂
韓場要睇
諗住是旦飛去歐洲或者美國睇,坐山頂都睇
亞洲再飛多一兩個城市
總之全力嘅飛行哩數會留哂俾佢哋!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞