[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

978 回覆
31 Like 12 Dislike
其仔比人周飲酒玩電動滑板車
你好

是Big Hit Music。

對防彈少年團成員SUGA的電動滑板車事故深表歉意。

SUGA在6日(星期二)晚上在醉酒狀態下回家的時候戴著頭盔使用了電動滑板車。SUGA在移動500米左右後停車時摔倒了,在場的警察為他進行酒精測試,並處予罰款及駕照吊銷處分。該事件沒有發生人命傷亡或財產損失,在警察的移交下回家。

本公司對藝人的不當行為給很多人帶來失望,對此深表歉意。對於以社會服務要員的身份引起社會爭議的行為,將從工作部門得到適當處分。

以後我們會更加注意,以免類似事件發生。

謝謝。

至少無撞人既唔太大鑊
邊有事 嚮自己屋企門口
係theqoo班drama Queen 嚮度講到佢殺咗成村人咁
咁佢哋係過馬路衝紅燈都要上頭條嘅聖人體質
今次被吊銷埋車牌啲人一定唔會咁易放過佢
有錯係要認嘅
好彩係無傷到其他人
都無得好駁
Threads 台灣人屌到我好撚sad
Threads 真係唔好睇太多
仲要台灣人,佢哋嘅comment 真係最唔洗睇
今次錯就一定係錯
但阿米會陪住糖渡過呢個低谷
田柾國生日快樂

JK生日粗卡
Neva Play (feat.RM) - Megan Thee Stallion
Sep 6, 1PM (KST) | 0AM (ET)

https://x.com/bts_bighit/status/1830259323207033024?s=46&t=_0kJ63N9RaVvsJM88Kb_LA
달려라석진 Ep.4
https://youtu.be/JliAZvhJpl8?si=d-_J3R7oBVbUr3vf

<RM: Right People, Wrong Place> Special Trailer
https://youtu.be/2qepS30_wdA?si=-oKMprvYzu4OtzJu
Megan Thee Stallion - Neva Play (feat. RM) [Official Video] youtu.be/TpYTyAaTRts
其實可唔可以間中唔用不推文
因為個po沉得好緊要想睇下有咩新消息都好難搵
有時會,但前排唔敢用
Btw下個post嘅title點改好
下個post分分鐘迎接到2025
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞