[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
而家歐美班男歌手好撚廢 Justin bieber Bruno Mars Justin timberlake回塘 Harry styles Charlie puth live 垃圾
好似得番the weeknd 仲有料
而家冇得刷 你最多刷Spotify billboard Grammy呢啲就睇你自己本身實力
一日只係計20次播放量, 好似上面army話齋Seven係無聽開JK/BTS嘅都識
正確啲講係每個version 20 次
Seven explicit + clean 一日最多已經刷到40 次
當開3 個account 已經有120 次
講緊香港榜首每日平均係4萬零5萬stream counts
所以幫手stream 一定有用㗎
仲有Apple music 呢,global 榜Apple music 係高分過Spotify
再連埋其他members 一齊刷一齊拉高條數
但當然seven 係global hit仲好持久,nj 都落返嚟但SEVEN 仲有得升
我已經Cancel了abel
點解?
睇咗the idol返唔到轉頭
係 加埋他D歌詞同行為都好有問題
好奇 點解Bruno Mars廢嘅?
唔係廢嘅 走下坡咁解啫 相反班女歌手就好勁 Taylor Swift Beyoncé 等等
今次呢輯相真係拍得好好睇, 除咗駁咗頭髮之外造型上唔花巧好自然, 反而更好睇
再次證明less is more
靚仔到幅畫咁真係唔洗攪咁多
但佢真係好瘦
做明星真係好辛苦
班twitter 唯粉已經糟緊 JK fans慶祝 其他fans問點解會咁?不過外國係咁 啲人係鍾意個人多個團體 如果係特別勁就不在話下
都唔知有乜好嘈
無防彈唔會有今日嘅JK
無咗佢哋任何一個都唔會有今日嘅防彈
根本就不可分割
毒唯account 一律unfollow
V 'Layover' Promotion Schedule
終於Official Release Winter Bear
4 o'clock
Member們逐個幫hobi unbox 好有愛💜
Love me again同rainy days都filter得好勁, 希望之後slow dancing大家stream得smart啲, 攻佔到第3位
公司都算食咗隻死貓被鬧到上太空
佢哋咩決定都支持
好期待快啲收到隻碟!
輯相影得好靚
食死貓都冇辦法, 公司過往記錄欠佳, fans對公司已經失去信任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞