[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
睇完泰頭兩日streaming成績應該撞唔撞都無關係了
睇吓閔老母有咩殺手鐧未出
又可能打埋歌又唔同啲
BTS 嘅V 竟然喺佢手上flop,佢都幾無面
我見泰呢2 首歌嘅班底都係同NJ 差不多
但大家嘅成績有啲分別…
Spotify 真係唯飯累事,filter rate 勁高
我愛柾國
睇埋嚟緊首Slow Dancing
泰亨嗰類慢歌不嬲都唔主流咖啦
係pop song先咁高stream
jk首歌連唔係Army都會聽
咁又唔好咁講 先行曲flop咗姐 話唔定主打曲照樣好聽 但是都係慢歌嘅話 應該都係得粉絲會埋單 路人應該唔多鍾意
話唔定閔老母原本都唔想幫佢做 係V囈佢先肯 啲人話佢戀童癖呀嘛 都唔似係假 偏愛自己班女好正常啫 分分鐘首主打曲搵NewJeans出鏡 繼續幫佢哋上位都唔出奇
之前傳過v出演NJ MV
結果係梁朝偉出演
睇嚟係NJ出演V MV
始終第一次solo 點都睇重成績
我有努力幫手streaming 㗎但韓國本土啲數字好一般
路人收聽率唔高
無可否認SEVEN 個宣傳做得幾好
啲全球poster 引起哂大家討論期待首歌
希望Slow Dancing 有 teaser
人都係犯賤,有時係要恨恨吓先得
一次過餵太多又唔珍惜
今日SEVEN 已經上到Apple Music Global 第二位
同Dynamite Butter 同PTD 一樣歷史高位
真係Global Hit
戀童
泰亨layover堆相真係好靚
想留佢果個長髮
佢Spotify好似已經全球月冠 日均收聽八百幾萬 cls
係呀 以前班韓國人挖過出嚟
大家音銀幫手投票 今個禮拜有啲機會攞一位 垃圾音中就繼續停播 人歌就已經畢業功成身退
年尾真係神仙大戰 Ariana Grande single Kanye west album Taylor Swift 1989 JK加油吧
但係JK慢歌Still With You成績都好好
我心目中JK對手會係Harry Styles, The Weeknd呢班歐美主流男歌手
慢歌係有啲輸蝕, 仲要係韓文, 好難吸引路人, 始終路人心目中嘅防彈係dance pop為主, 睇yet to come同之前幾首英文快歌嘅數據比較就知
泰呢兩首成績差過still with you咩? 我知道seven好爆, 但無乜留意到still with you嘅數據成績
暫時韓榜streaming 成績still with you 都高過泰兩首新歌
可能seven 帶動埋,Still with you 排名仲日日升緊,
希望泰亨主打出上電視打歌可以谷返上去
只能對閔老母有啲信心
JK輯CK新相仲靚過啲女
流哂鼻血
可愛性感狂野集於一身

https://twitter.com/calvinklein/status/1691075952292552704?s=46&t=T5uCOf5BQyD6qnEvMpMqYA
Melon榜? 我以為講緊Spotify
但係刷音源無人夠army 嚟
不過我估計泰餘下3首都係慢歌, 如果有choreo可能會好啲
Spotify 本身可以更好
但第一日filter rate 成23%+
浪費哂…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞