[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

843 回覆
28 Like 10 Dislike
得俊未去到百萬銷量
我哋要向外界展示邊個先係撐住hybe 嘅人

5個MV
好幸福 仲要排到6月10
過多兩日小珍就出嚟
然後就613 南俊咩都安排好曬
6月除咗珍出返嚟肯定仲有其他嘢
國入伍前live 有講過佢入咗去半年左右有嘢 (歌?)出
真係排得滿滿
已知都仲有旻二輯、國旻旅綜未出
厚比退伍啲工作又已經排好
眨吓眼就要撲飛睇演唱會嘞
好彩一早踢爆咗有人計劃咗5月打輿論戰
外米都好醒目互相提醒唔好跌入圈套
嚟緊5月大家要加油努力為南俊為防彈打場漂亮的仗!
Pre-Release Track "Come Back to me"
May 10, 1PM KST
大家準備好未?
星期五見!
RM Pre-release Track 'Come back to me' Official Teaser
https://youtu.be/1Q7O8eS5OLk?si=4aUVw7ancbZfF2sC
RM <Come back to me> Official MV
youtu.be/NrfikKxF4Ps
daddy namjoon
iTunes 第二位
大家記得買歌!
我愛金南俊
好鍾意呢啲長歌,已經買少見少
唔為streaming,只為做想做嘅音樂
真係好欣賞佢
而且真心好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞