[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
祝大家買完碟都抽到入場!!!

[公告] Jung Kook 《GOLDEN》 Live On Stage举办公告

大家好,这里是BIGHIT MUSIC。

为纪念Jung Kook solo专辑《GOLDEN》的发行,将在2023年11月20日(周一)举办邀粉丝一同参与的Jung Kook 《GOLDEN》 Live On Stage。

[Jung Kook 《GOLDEN》 Live On Stage]
- 时间:2023年11月20日(周一)晚8点(KST)
- 地点:首尔特别市中区奖忠体育馆
※ 线上直播相关内容将另行公告。

您将有机会在Jung Kook 《GOLDEN》 Live On Stage中观看特别的《GOLDEN》收录曲舞台。
这场Showcase将与各位粉丝一同打造,还望大家多多给予关注和支持。

Jung Kook 《GOLDEN》 Live On Stage将以ARMY Membership入会者及Weverse Shop GLOBAL专辑购买者为对象进行,相关详情将依次另行公告。

谢谢。

今年下半年發威好努力工作
嚟緊10/20 有同 The Kid Laroi 嘅歌,之後11/3 又出主打曲
已射
Jimin生日快樂

我哋永遠嘅小可愛朴首席旻咪生日快樂!
好期待10/23 睇你嘅紀錄片💜💜💜
#정국 #JungKook 'GOLDEN' Tracklist
#JungKook_GOLDEN #StandingNextToYou
今次真係一首歌都無寫
全部都係外包比人做
我甚至懷疑今次成張專輯應該都係全英
好似好勁好多producer咁,不過係咪佢想做嘅音樂就唔知啦
之前都有小道消息講左係全英+冇參與製作

真心覺得台米好撚煩
自己幻想有成員featuring同有韓文,結果冇會失望都明我自己都有d失望,但洗唔洗又講到後悔當初唔識韓文都識寫전정국、期待有XX算我傻、對佢無感唔識面對呢個人etc咁大件事煩到嘔
全英輯都無懸念
房PD嘅美國夢由小國來實現
不過就咁睇真係人強馬壯
Scooter 為咗做靚張成績表(同翻身)真係出盡牙力同人情牌
唔想做我估佢都唔會唱呱
啲歌都好聽
3D 都好聽係有歌詞爭議啫
無可否認佢呢2 首英文歌吸咗好多新粉/路人粉…
佢哋真係好誇
等咗咁耐無自家創作就真係有啲失望
但佢之前一直休息緊,唔買歌真係難啲趕喺入伍前出到碟
同埋唔搵哥line 真係好小事
十年嚟都合作,出去試吓新火花都好
2025 年都合體啦
呢張專有咁大製作應該紅撚硬,所以我都好期待
但都希望到時候有韓文既hidden track做驚喜啦
成班話寧願佢好似泰亨咁唔滿意就唔出,佢就係聽到鐘意先出喎,到真係唔出果陣又屌hybe
郁啲就叫曬春講到要脫飯,又話清醒曬原來偶像同粉絲唔係相對,癲到
但等咗泰亨咁耐都係無一首佢自己寫嘅歌喎
今次scooter 出盡力搵咁多大粒同小國合作
有幾個都同佢偶像Justin Bieber 做過hit songs
我係小國都say yes
同埋正常都情願佢出隻碟先入伍啦…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞