[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
V 'FRI(END)S' Concept Photo 2

V <FRI(END)S> Official Teaser 2
https://youtu.be/zSRe688ksJ4
https://www.instagram.com/p/C4ZJlFxoK3u/?igsh=ZTZnd2NpN2t4emQ5
想問kt幾時成為咗ARMY? 粉籍咁容易拎㗎?😅
(好驚比姜糖鬧,帶定頭盔先)
大家買咗飛睇suga 未
'HOPE ON THE STREET' DOCU SERIES Main Trailer
https://youtu.be/X1AL7P9vxqM?si=Ayg3IXW_OaE7-fLi
v個樣真係好啱拍8,90年代feel嘅mv
買歌買歌買歌!
推上iTunes 第1位!
成隻碟都好好聽
如果NEURON 有舞台一定好正

終於返嚟ig啦 田柾國點解可以咁可愛

唔知個pop up store有咩睇呢
11週年加埋大哥返嚟,好想快閃
我都check 咗機票想快閃
機票唔貴喎
頭先係x睇咗merch preview
啲merch連佢哋個名都無..臭hybe 又割韮菜
無名無樣(暫時)歌名都無
佢哋啲衫質地只係還好,仲要唔平
有樣或者配歌配碟出有紀念價值就買啫
買過首飾我覺得質素都係一般
真係當大碟merch 買
好撚冇誠意…
掛BTS 個名吊高個價賣埋啲唔關事嘅嘢
唔講以為係其他牌子
之前出嘅merch qc差但起碼扣題先
整埋個網去sell唔太關事嘅merch

真係好想問仆街hybe 2021年佢哋拍嘅野仲有幾多未放出嚟
收到golden 條手鏈真係得啖笑
好似啲淘寶廿蚊質地咁
反而佢哋就咁印大大隻BTS 3個字仲樂意買
我好開心話比全世界知我鍾意BTS
但首先要係關防彈事
買lifestyle 嘢我唔洗同hybe 買啦

仲要係黑白色
當兵啫,唔使黑白啊嘛
無計 主題係monochrome
當初見到以為南俊嘅mono.出新野
啊 南俊!!!!
大家好,這裡是BIGHIT MUSIC。

以下是防彈少年團成員RM的第2張solo專輯《Right Place, Wrong Person》發行相關公告。

《Right Place, Wrong Person》講述了每個人都可能在生活中感受過的“與所在之地格格不入的異鄉人”般的普遍感情,共收錄有11首歌曲。

專輯風格以Alternative體裁為主,包含了豐富的聲音和率真的歌詞。請多多期待並支持RM的第2張solo專輯《Right Place, Wrong Person》。

謝謝。

*預購時間:2024年4月26日(週五)上午11點(KST)~
*發行時間:2024年5月24日(週五)下午1點(KST)~

小俊嘅solo要嚟啦
呢隻專淨係個名同介紹對我嚟講已經好有共鳴感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞