[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
Standing Next to You做先行,Seven同3D雙主打好似好啲
Standing next to you
好多MJ舞
神Jk
我嘅pick 同你一樣
好好好好聽
Hate You 係最愛!
CLS 成隻蝶超好聽
有無人知今日去Hk records係咪有現貨
幾個鐘已經出咗90 萬銷量
唔知今次hybe 有無醒啲準備多啲貨
下星期一先返
Too Sad to Dance比Yes or No更Ed Sheeran
有啲似Love Yourself
Too sad to dance 係咁loop 浸sad慢慢出嚟
賺死hybe!
柾國、17加TXT 一個月內加埋賣成千萬張唱片
只能夠講神專,真係完全超出預期
果然大多數人都係JK Fans
小國成個package 係最易圈粉嘅
而佢又真係pop star material
一舉一動都好有話題性
但入咗彈圈就更多人被哥line / Rap Line 吸引住出唔返去
我自己就係被小國圈咗入嚟之後先發現哥line 是個寶藏
只係哥line 粉比較低調啫
最易入口真係Golden, 其次 Face 再到Indigo
睇你聽開咩類型架姐,國仔隻專咁pop好難唔入口
但Rap line 3隻好好un
D Day世一
個人反而幾鍾意layover個感覺好舒服
行走的CD
我最鍾意係Indigo!
真係幾時聽到都有驚艷感
好期待舞台表演
應該係3 首歌之中最好睇
首歌咁難唱
睇佢同TXT跳 challenge 真係O咗咀,隻舞勁難跳
唔好話韓國,計埋歐美可以跳唱(live)到咁高水平嘅歌手,依家真係無乜幾個
我都係 但indigo反而銷量最少
但今次國仔首standing next to you真係好令人眼前一亮
我比較鍾意RM第一隻Mono.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞