[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
香港iTunes 第二位嘞
大家記得買歌!
上左一位
Bts有無tg group? 新入坑
入得太遲
成日好想join個有正常army既tg gp
八卦吓咩驅使你最近入坑嘅?
人多意見多就一定煩
我淨係見Twitter 啲人成日鬧交block 嚟block 去都得啖笑
睇左個youtube大哥綜藝cut
好好笑
之後睇左好多舞台
有唔正常嗎
我哋呢到都嘈左幾次啦
fanbase大顯得毒瘤多
唔好陰d陰d throw成員shade已經好好
一定要追哂跑彈,真係好好睇好好笑
但我最鍾意係Bon voyage 💜
第一季好似成班鄉下仔出城好可愛好pure 好 true
嘈到依家無乜人active
但army 喺邊個國家同邊到都好鍾意嘈😂😂
睇到又有個南俊大站畀人鬥到close 站真係心酸
啲外國飯尤其無聊
乜都叫人delete 乜都話cancel
果個好似只係ot7 bias俊仔既fanpage
貼左幾張pb相就話佢係stalker cancel佢佢又會咁順攤即刻刪ac咁多followers都唔留住黎promote
啲人去鬥毒唯都算
OT7 就咪鬼攪啦,但十幾萬followers 一句就刪,畀我真係啋佢哋有味
最憎啲人乜都話cancel
連post The Camp 啲相都話要cancel 要report話侵犯私隱
啲相都公開㗎啦, 唔想知咪返入山洞2025 先再出嚟
佢哋唔想畀人影正面嘅,咁張Xmas 相咪直接skip 咗佢哋兩個囉
可能太得閒要日日搵交鬧
今集嘅催淚位真係好催淚

https://youtu.be/bCQR6VQWVkQ?si=2nfzpGxMsx5LPp3m

好好睇
有無人覺得南俊同套軍服好match
金泰亨生日快樂

咁多位Army 新年快樂!
2024 年我哋終於會等到2 個人返嚟
唔洗再心思思擔心幾時要再講再見
以後嘅日子一定會愈嚟愈好💜
祝大家今年都要開開心心健健康康
最重要努力儲錢迎接2025 年合體!💜💜💜
睇完紀錄片之後可能好快又有厚比睇
之後好快珍就返嚟!

https://twitter.com/uarmyvibe/status/1743215356322238540?s=46&t=T5uCOf5BQyD6qnEvMpMqYA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞