[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
Jk 唱依啲歐美腔好大進步
有feel
JK真係好靚仔
其實彈仔啲設計師同服裝師係咪走哂
出埋啲濕鳩歌詞poster做乜
好鬼求其難為啲外米仲講得出好靚
BBMA 特登開多KPOP category 俾韓流自己玩
SEVEN 成首英文歌都格硬歸納做kpop
billboard 200 excluding US唔入,Top Collaborarion唔入,連Top Stream Song都唔入真係講唔過去
根本就唔想參埋韓國歌手玩
房時赫仲夢想打入美國做主流
人哋根本唔諗住開道門俾你入去
Red velvet真係影得勁靚,logo 又有心思
相反Golden 封面十足十用ppt 砌出嚟…
就係想講大家都同期comeback
Red velvet、泰民都勁靚
JK嗰啲同學生作品無分別
連衫都係,由seven開始嚟嚟去去都係著西裝褸入面唔著衫,再加條粗鍊
一係就著件白色底衫
其實同之前jimin FACE都好似
但係jimin都有concept
係... 好似template 定AI Gen 出黎
原來唔淨係得我覺得國最近啲styling 來來去去都一樣
雖然不排除佢有強烈主見唔想著其他嘢
但大碟3款style 都係熟口熟面
明明Indigo 同Jack in the box 都做得靚
到底發生咩事
終於10億
咪嘅金髮真係好靚
정국 (Jung Kook) 'GOLDEN' Preview
https://youtu.be/ohRwr2Cnj7E?si=dMjNZAq3EDGwobWL
有期待
Standing next to you 有啲the weekend feel
最想聽Hate You
國仔張專真係exactly 歐美pop star feel好想聽hate u 同too sad to dance
我係咪少數覺得yes or not 只係Ed sheeran 式嘅b side
反而期待standing next to you 嘅舞台
Hate You 就似show到唱功
정국 (Jung Kook) <Standing Next to You> Official Teaser
https://youtu.be/ddHcS8Er57A?si=xIoMTIqp5hxwQPTB
정국 (Jung Kook) 'Standing Next to You' Official Teaser

https://youtu.be/ddHcS8Er57A
#정국 #JungKook 'GOLDEN' Promotion Schedule - 3

#JungKook_GOLDEN
痴撚線,勁撚好聽
Hate You同Shot Glass of Tears勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞