[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
呢啲cheap節目去嚟托柒咩? 去多幾個歐美電台做吓訪問好過
大佬你係咪黑粉嚟
講事實啫 佢想做Pop star 有時間梗係上歐美節目電台宣傳 或者學英文提升自己 去呢啲節目托柒咩?
我唔鐘意IU都覺得你話佢個節目cheap難聽
Hobi上嗰次我講完唔鐘意IU都比班IU fans mon post屌到好似全個post嘅army都唔鐘意IU咁
有啲真心話真係自己知/去返公海講就算唔好累全家
佢性格無泰亨咁識做人咁易同人交朋友
自己一個上節目一定會周身唔聚財唔知點
不過防彈喺連登係大眾敵人
我哋做乜講乜都係錯
拎第一係錯破紀錄都係垃圾
公敵還公敵,盲反都可以理直氣壯屌返轉頭,但掛住成個fandom名嚟比位人入又係另一回事
題外話我哋唔鍾意嘅嘢都好近似
下次開post係咪要寫句 此post為個人意見並不代表全體ARMY立場
就算出公海講 見你個名關彈事 講乜都有機會俾人入
上次講完唔鐘意IU原因後比IU fans爆閘 (都係我衰唔應該喺圍爐post講其他人)
之後有個army屌我唔了解防彈自以為是,又話hope嘅solo得兩張紙好慘點點點我記得依家
結果hobi話係佢自己嘅決定 真係多謝hobi出嚟講返
hybe係仆街但有時有啲事成員自己有份決定但啲fans緊張到好似佢完全冇say乜都公司錯咁
好似講遠咗sorry
諗起twitter啲troll accs
用防彈做icon嘅kpoppies係咁四圍屌其他團同撩交打但就入曬army數
防彈同army是原罪
你講開我都講
Hybe 係仆街但其他公司唔見得唔仆街
留喺hybe 起碼公司都仲忌佢哋三分 (點都睇在股價份上)
有自由度做自己想做嘅嘢
歐美又set 好哂架步
去邊到會好過留返喺hybe
我見好多人屌今次泰亨首日只出得百六萬碟鬧爆hybe 唔準備多啲
但真心hybe 出碟量已經比其他公司高
咁計智咪出碟個陣仲慘
咁計顏色團大軍仲惡
不過好彩個爐圍得夠大

如果2025年有一集全體슈취타就好仲記得2018嗰集Festa好笑又感動 間唔中就會重溫返
今集個ending 喊死人
好想入hybe 剪片,可以睇剪走咗個90% 嘅in the soop
南俊生日快樂!
要一直開心一直幸福💜
南俊生日快樂

想請問仲有冇方法買到JK 做Cover既Dazed
我見IG代購仲有得買,14號先截止
但開唔開得名㗎?
我見有個網站可以訂USD29.95未計運,唔敢落單驚假野
我懶又驚無貨一早喺cokodive 訂咗,連運費要43 美金
我見香港IG SHOP 就HKD180 未連運費
都開咗好幾年應該信得過呱
求介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞