[ARMY]防彈少年團BTS討論區(42) Welcome to Chapter Two of BTS!

836 回覆
28 Like 9 Dislike
我好鍾意Jack in the box 成隻碟loop好正
Indigo都好好但比較鍾意mono
以solo 歌手計都係賣得好好
但同隊友比就成為唯一未過百萬銷量
我都入手多咗幾隻
隻碟咁好聽真係 deserve 更多
Standing Next To You 最強對手真係Seven
等小國去美國打歌就有得衝上去
好期待睇舞台,一定勁epic
Hate You 成績都好好
seven 讓路啦
好中意hate you
Seven 除咗army 刷之外仲有大量路人粉聽
基本盤好穩
Standing Next To You要等小國去咗美國唱返幾場live 先有得上位
應該無乜問題!
我都係
唱得太好,聽到眼濕濕
隻專真係好撚好聽 好中意Somebody
我都係
仲有CLOSER TO YOU
點解柾國B段片嗰樣靚仔過thumbnail呢張相一百倍
而家嗰個都鍾意留長哂啲頭髮除咗當兵之外
https://twitter.com/btschartsdailyc/status/1721243117481775409?t=uLdO4vAIAwStSxNAvbS4hw&s=19

如果唔係因為打仗 已經可以睇到Jk喺EMA演出
琴日聽到佢stationhead話好失望
期待等陣Jimmy Fallon
請問JK 隻碟香港有得賣未?
個表演超強!
舞蹈、唱功、台風、顏值缺一不可
真係global pop star
https://youtu.be/6QzMbiPgYOg?si=YqNAj-2dtOezy6xy
真係好勁….
CD warehouse 話星期3 返...
有啦 我岩岩買左
Pop star JK
wow ! 邊間 我琴日無
大家有時間投下MAMA,每個device投一票
剛剛買左最後一隻
정국 (Jung Kook) 'Standing Next to You' Official MV (Choreography ver.)
https://youtu.be/6q0JnftlH-I
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞